Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Nya Karhu & träningsplan v 34

av Anna
spegelpose7.jpg
Rygg var dagens huvudmuskel.

Min kropp och knopp är ett skönt team när det gäller träningsplanering. Som igår t.ex. hade jag inte tänkt vila, men kroppen sa åt huvudet att jag behövde det efter helgen på PT-Convention. Well done! Annars är det oftast hjärnan som bestämmer och den är väldigt sträng. Så länge det inte är något med barnen eller jobbet håller jag mig till min planering.

Den här veckan har det plötsligt tillkommit en Bellmanstafett i Lofsans team på lördag innan invigningen av Rosa Skrot. Jag känner nästan blodsmaken i munnen redan nu – 5 kilometer är en sjukt jobbig distans om man ger allt man har. Men det ska bli kul. Väldigt kul!

Träning vecka 34, mellantung med 8-12 reps/set:

 • Måndag: Vila
 • Tisdag: Styrka – rygg, baksida axlar, triceps, core 
 • Onsdag: Löpning – snabbdistans
 • Torsdag: Styrka – ben, core
 • Fredag: Styrka – bröst, axlar, biceps, core
 • Lördag:  Bellmanstafett
 • Söndag: Vila alt. Styrka – rygg, baksida axlar, triceps, core 

karhu_lila.jpg

Idag är vi igång igen – både kropp, hjärna och själ! Jag tränade ett superskönt ryggpass och invigde mina nya plommonlila Karhu-skor som jag fick som premie i helgen. Otroligt sköna och höstsnyggt matchade till dagens outfit:

Linne – Drop of Mindfulness, byxor – Casall, strumpor – Gococo, skor (som sagt) – Karhu.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB