Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Tävling – godast till potatisgratäng?

av Anna

ceasarsallad5.jpg

Även när det kommer till vardagsrätterna är vi tillbaka i vardagen, igår med klassikern ceasarsallad. Kall mat som sallad tycker jag känns typiskt somrigt, men vi äter det året om eftersom det är så gott och går att variera i det oändliga. Vill man ha den matigare är det bara att tillsätta pasta, ugnsgrillade rotfrukter, matvete eller potatis.

Eller potatisgratäng? Du kanske har någon somrig och fräsch sallad, marinad eller annat gott att tipsa om som tillbehör till potatisgratäng? Nu finns det en lite lättare och hälsosammare potatisgratäng från Alströmer – ”Gourmet Potatisgratäng”. Den lagas med Oatlys havrebaserade iMat och är den första helt vegetabiliska potatisgratängen, färdig att värma i ugn eller mikro.

grill.jpg

Så, vad brukar du äta för gott till potatisgratäng? Berätta om ditt bästa hälsosamma sommarrecept. Det kan både vara ett färdigt recept och ett tips som gör sommarmaten lite nyttigare och godare. Första pris är värdekuponger på 300 kronor hos Alströmer, andra och tredjepris är värdekuponger på 100 kronor.

Tävla så här:

 • Skriv ditt tips som en kommentar till detta inlägg. Har du även en bild (absolut inget måste) får du gärna maila den till anna@trendotraning.se
 • Senast fredag 24 augusti kl 20.00 vill jag ha ditt bidrag.
 • Smaklig måltid och lycka till!
 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB