Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Under Armour & Casall dominerar Stadium

av Anna
ua_man.jpg

En jäkligt musklig och snygg skyltdocka mötte mig i entrén till Under Armours nya butik inne på Stadium Sergelgatan. Jag och tvillingarna var bland de första på plats vid invigningen där vi möttes av det här..

ua_farg.jpg

FÄRGEXPLOSION! Stadium har tidigare bara vågat ta in kläder i rosa och svart från Under Armours damkollektionen för att ”det är vad kunderna vill ha”. ”Men det är ju för att det bara finns rosa och svart att köpa” menade Under Armours försäljare som nu lyckats få in ett färgspektra som gör mig helt lycklig. 

ua_sergel.jpg

Mina gröna sköningar hängde på plats och jag blev kär i ett par andra också – de gula! SÅ coola, liksom det klarblå linnet och mycket annat. Jonna spanade också in utbudet och minglade med Under Armours Emelie.

Stadium Sergelgatan har Sveriges bredaste sortiment av Under Armour-kläder i butik, men fortfarande finns största sortimentet på Gymgrossistens webshop.

casall_stadium.jpg

Även Casall har öppnat en egen butik i butiken med sina lyxiga träningskläder en annan färgskala. Brons, silver, metallic turkose, svart och aprikos. Kläder jag visat mer av efter en fantastisk pressfrukost och som, med sin ”glamour-stil” skapar en perfekt träningsgarderob ihop med Under Armours mer sportiga plagg.

 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB