Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Billiga visitkort?

av Anna
visitkort.jpg

Som egen företagare vill jag ha visitkort så jag leker lite i Photoshop och letar billiga tryckerier på nätet. Du kanske har något bra tips? Vet inte hur det ska se ut. Stilrent eller roligt? Originellt eller standard? Jag testar mig fram.

m-girl.jpg

Så här såg mitt visitkort ut för x antal år sen då jag testade att jobba som egen med företaget ”m-girl” (som i magnet, multimedia och muscle tror jag, haha). Nu vill jag ha ett mer ”vuxet” visitkort, men så är jag några år ändre också. Då körde jag massa Bodypump, gyminstruktioner och försökte sälja magnetprodukter (typ madrasser och sulor) med hoppet att bli rik. Gick inte som jag hade tänkt så jag återvände till att vara anställd.

Den här gången har jag betydligt bättre förutsättningar och tror absolut det ska gå vägen. Risken är kanske att jag tar på mig för mycket jobb, vilket jag inte vill när barnen är små, men annars är det bara fantasin som sätter stopp på jobbmöjligheterna. Vågar man inget vinner man inget..

P.S. Kul att jag skrivit ut mitt icq-nummer på visitkortet. Känns som att jag är 100 år. ICQ liksom! Det var tider det 🙂 D.S.

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB