Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Hemmaträning

av Anna
hemmatraning2.jpg

Nyss pratade inspirerande Lofsan tips på hemmaträning på TV4 och att träna hemma guidade av en DVD, tv-spel eller app är bra för att spara tid och pengar. Men det krävs att du är motiverad och verkligen struntar i disk och tvätthögar. Kan vara svårt att träna med 4 barn klättrande över dig så mitt bästa tips är att gå upp före resten av familjen vaknat med tanken ”nu eller aldrig”.

Mina favoriter är Po Workout, Nike Training Club och Casall T.O.D. (vinnare av Casall-kläder kommer upp senare idag). Annars är en tabata-app perfekt om du redan kan bra övningar och vill träna snabbt och effektivt.

tranahemma_dvd.jpg

Att träna med DVD är inte lika hett längre, men vissa föredrar att bli guidade från en större skärm, och vid exempelvis yoga tycker jag det är bättre. Själv har jag vilodag idag men blev så sugen efter Lofsans inslag så jag passade på att kika igenom tränings-dvdn ”Träna Hemma Schemat utan redskap” av Tobias Fransson. Finns inte på marknaden än men går att ladda ner som mp4-fil. Guidad av Tobias får du tips på flera kroppsegna övningar och jag testade några för magen och stretchade. Skönt!

Nu blir det varken hemma- eller gymträning utan sandlådan i höstsolen. Skön söndag vänner!

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Karl Meyer von Bremen, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB