Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träning i höstfärg

av Anna
host1.jpg

Mode och att matcha ihop snygga outfits är något som både jag och min modebloggande syster ärvt av vår mamma. Hon gillade att sy kläder till mig och Mia, helst likadana, även om vi hellre ville ha köpta som alla andra.

rohn_orange2.jpg

Det där med att sy har jag inte tagit med mig (grattis kids ;), men jag älskar som bekant både träning och mode varför just detta blev inriktningen på min blogg. Nu är den full med massa annat också, men inlägg om träningsmode duggar ändå rätt tätt.

Väder, årstid, dagsfeeling (och tid på morgonen) brukar styra mitt klädval och en mörk blåsig morgon som denna kittade jag upp mig i Röhnisch långa tajts och höstlövs-orange linne. Orange är för övrigt förra höstens trendfärg men står sig även i år.

orange2.jpg

Matchade med förra årets Karhu-modell. Karhu följer verkligen modet och i år är damskon lila.

Idag var det för övrigt dags för många svidande repetitioner med superset och lätta vikter. Med lätta menar jag ändå såpass tunga att jag MAX orkar 20 repetitioner och minst 15. Körde dem i superset (d.v.s. två övningar direkt efter varandra utan vila) med ca 30-60 sekunders vila innan nästa set:

Dagens träning för rygg, baksida axlar, triceps och core:

 • Sittande rodd, 4 set (i superset med) – Chins i ”hjälpmaskin”, 4 set 
 • Hög rodd i kabelcross, 4 set – Tricepspress, 4 set
 • Stående baksida axlar i kabelcross, 3 set – Press från pannan med hantlar, 3 set
 • Utåtrotation för axlarna, 3 set – Ryggresningar, 3 set 
 • Plankan, 3 x 1 minut
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB