Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Träningsplan vecka 36

av Anna
bankp7.jpg
Bänkpress i fredags.

Godmorgon söndag, hej vackra septemberdag och livet utan större träningsmål. Att ha mål är bra om man har svårt med träningsmotivationen men för mig som INTE har svårt att ta mig till gymmet/ut i löpspåret + är värsta tävlingsmänniskan kan det bli jobbigt. Visst – det är roligt med tävlingar, men jag kan bli lite FÖR focuserad på målet och sätta press på mig själv. Mina nerver orkar inte. Grymt om man går in för en idrott på elitnivå, men jag har fyra barn och jobb som är viktigare än min egen träning. Därför är det perfekt för mig att vara PT och istället gå in för att ANDRA ska nå sina mål istället för jag själv. Min kropp har redan bevisat att den är grym.

Men säkert blir det fler tävlingar nästa år och då kanske jag går in mer för att ha så roligt som möjligt istället för att överträffa mig själv. Eller inte 😉 Just nu är jag i alla fall mätt på tävlingar, landar med en skön vilodag och planerar nästa veckas träning. För sluta träna kommer jag inte och mindre mål att jobba mot har jag alltid.

Plan för vecka 36, tung styrka med 6-9 reps/set:

 • Måndag: Styrka – rygg, baksida axlar, triceps, core 
 • Tisdag: Löpning med Chariot CX2 + gymkondis
 • Onsdag: Styrka – ben, core + test av Kango Jump
 • Torsdag: Löpning med Chariot CX2 alt. gymkondis
 • Fredag: Styrka – bröst, axlar, biceps, core
 • Lördag: Löpning
 • Söndag: Vila 
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB