Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Trend o träning flyttar

av Anna
Efter gårdagens föreläsning på Allt för Hälsan. Ett steg som egen företagare.

Jag vill härmed tacka för min tid på Aftonbladet och för att jag fått chansen att blogga för Wellness. Aftonblatet är gigantiskt och det är coolt att ha varit en del av det. Det har öppnat många vägar för mig och jag har hela tiden trivts med gulliga Wellness-kollegor i ryggen, men nu när jag testar mina vingar som egen företagare behöver jag kunna styra mer över min blogg.

MEN jag slutar inte blogga. Tar bara steget till egen blogg där jag samtidigt är del av gemenskapen hos varma Bloggaromträning-gänget. Jag hoppas ni hänger med till min nya blogg (fortfarande under konstruktion), som dessutom har en kortare adress.

TACK Aftonbladet Wellness och VARMT VÄLKOMMEN till trendotraning.se!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB