Startsida / Inlägg

”Quality you can taste”

av Thomas Tynander

Det har snackats om hamburgare i veckan. Phil Mickelsons favvoburgare. In-N-Out. 

Jag åt In-N-Out i Los Angeles första gången 1988. Det var kärlek redan då. Hamburgerkedjan finns bara i västra USA, i tre delstater, och är en dundersuccé. Alla som varit där älskar en ”Double-Double” lika mycket som Mickelson. Även spelarna i Nabsico. Anna Nordqvist har varit där, precis som många andra.

– Vi hade faktiskt en In-N-Out 50 meter från skolan i Arizona, när jag pluggade där. Jag såg den alltid på vägen hem. Jag var inte där så ofta men det var lite jobbigt…

Varför skriver jag då om hamburgare i en golfblogg, undrar någon. Jag vet inte. Men jag vet att kollegan Green på TT hade en In-N-Out-piké häromdagen och det var det första vi pratade om med Nordqvist när hon klev av 18 i dag. Kollegan Mattias Brännholm åt där tre gånger första dygnet han var här. Jag var där två gånger på en timme i torsdags kväll. 

Kärlek, som sagt.

Brännholm med den klassiska kartongen med mat..

Brännholm med den klassiska kartongen med mat.


Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB