”Quality you can taste”
avDet har snackats om hamburgare i veckan. Phil Mickelsons favvoburgare. In-N-Out.
Jag åt In-N-Out i Los Angeles första gången 1988. Det var kärlek redan då. Hamburgerkedjan finns bara i västra USA, i tre delstater, och är en dundersuccé. Alla som varit där älskar en ”Double-Double” lika mycket som Mickelson. Även spelarna i Nabsico. Anna Nordqvist har varit där, precis som många andra.
– Vi hade faktiskt en In-N-Out 50 meter från skolan i Arizona, när jag pluggade där. Jag såg den alltid på vägen hem. Jag var inte där så ofta men det var lite jobbigt…
Varför skriver jag då om hamburgare i en golfblogg, undrar någon. Jag vet inte. Men jag vet att kollegan Green på TT hade en In-N-Out-piké häromdagen och det var det första vi pratade om med Nordqvist när hon klev av 18 i dag. Kollegan Mattias Brännholm åt där tre gånger första dygnet han var här. Jag var där två gånger på en timme i torsdags kväll.
Kärlek, som sagt.
Brännholm med den klassiska kartongen med mat.