Startsida / Inlägg

Avslöjad! Så röstar Homer Simpson

av Carina Bergfeldt

STOCKHOLM. Väljer han snubben med magiska kallingar?
Eller han med dödspanelen? 

Klicka ovan så får du veta hur Homer Simpson röstar.

Swingstater hit och swingstater dit… den staden som är mest intressant just nu är Springfield, där Homer Simpson och hans familj bor.
Den 30 september har The Simpsons nypremiär i USA och inför den nya säsongen av den populära serien släppte kanalen Fox i dag en trailer som handlar om vem av herrarna Romney och Obama som Homer Simpson till sist väljer när valdagen nalkas.

När Homer Simpson väl lyckats ta sig in i valbåset har han svårt att bestämma sig.
– Barack Obama… jag vet inte. Jag har redan en fru som säger åt mig att jag ska äta nyttigt. Dessutom lovade han mig dödspaneler och farfar lever fortfarande. Mitt Romney? Jag hör att han bär magiska underkläder, och jag förväntar mig att den fria världens ledare ska gå utan kalsonger. Men å andra sidan uppfann han faktiskt Obamacare, filosoferar den gule mannen.

Vem bestämmer han sig för till slut?
Klicka på filmen ovan, eller klicka HÄR för länk.

Homer Simpson har svårt att bestämma sig. Skapad av: Matt Groening

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB