Startsida / Inlägg

Dagens väljare

av Carina Bergfeldt
20121011-130428.jpg

LEXINGTON. 24-åriga Angela Seeds från Pickerington, Ohio, har bott de senaste sex åren i Kentucky.
Receptionisten blir Dagens väljare.

– Helt ärligt så har jag inte bestämt mig till 100 procent än, men det lutar åt Mitt Romney. Jag är inte så förtjust i Obamacare, och helt ärligt så oroar det mig lite om Obama får sin vilja igenom så att alla stora CEO:s och VD:ar måste börja betala mer skatt. Då kanske Mayafolket får rätt trots allt, då kanske vi går under. Det låter kanske lite som ett skämt, men pengar styr världen och om alla ledare för multinationella företag går samman mot Obama är jag ärligt talat lite orolig.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB