Startsida / Inlägg

Vi startar popup–redaktion i München

av Karin Lindblom

Glädjande nyheter. Aftonbladet startar popup–redaktion i München. På måndag är vi på plats för att, ännu snabbare och kunnigare, berätta om 2015 års viktigaste fråga. Vi tror att det som händer i Europa just nu kommer att gå till historien och vill göra något konkret. Karin Lindblom, Mira Micic, Niclas Hammarström och Nour Saeed är först på plats. Dessutom får vi fint besök av Karin Pettersson och god hjälp av Ann Edliden. Erik Wiman och Jerker Ivarsson fortsätter att bevaka utvecklingen i Ungern. Följ oss gärna. Och titta på den här bilden just från München signerad AFP:s fotograf Christof Stache. Det finns hopp.Skärmavbild 2015-09-03 kl. 14.54.16

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB