Gör egen musli
avPå begäran – receptet på min mors musli.

2 dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
Blanda flingorna i en bunke och tillsätt 1,5 dl vatten, 2 msk neutral rapsolja och 2 msk flytande honung. Rör om ordentligt. Bre ut alltsammans på en plåt och rosta i ugnen på 175 grader i 15 minuter. Rör om då och då så att bladningen inte bränns vid.
Låt flingorna svalna och rör sedan i bär och nötter efter smak. Mor har valt 1 dl gojibär, 1 dl russin, 1 dl pecannötter, 1 dl pumpafrön och 1 dl krossade linfrön.
Förvara i en lufttät burk.
Äts med fördel till fil och gärna med kanel på toppen!
Här har du fått följa med på Wellness träningsresor! Johanna Björklunds, Wellness PT och träningsprofil, var på plats i solen och tog dig med på svettiga pass, inspirerande föreläsningar och skönt häng vid poolen.