Startsida / Inlägg

Helt galet

av Wellness redaktion

Jag vet inte om det var för att jag var vrålhungrig efter gympasset, om det är för att min sambo är en fenomenal kock eller för att jag inte upptäckt hur bra saker smakar som innehåller kapris tidigare. Men alltså kvällens middag.

Herregudarsskymningarjagdörsådjävlagott.

Jag kan inte beskriva den här kaprissåsen på något annat vis än så. Eller helt enkelt med att den bara var helt sinnessjukt god! Bilden gör den inte alls rättvisa. Ni måste testa!

laxen.JPG

Blanda ihop dessa ting här och ringla såsen över en färsk ugnsbakad lax, bladspenat och typ mathavre.

2 dl smetana

En halv liten burk kapris

1 kruka bladpersilja, hackad

Lite saft från en citron och två-tre nypor salt.

Varsågoda!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Elliot Morseth Edvinsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB