Startsida / Inlägg

Granatäpple och saffran till middag

av Wellness redaktion

Saffranlovers – här kommer ännu ett gott tips!

Den här veckan har det varit jultema på maten hemma hos oss. Vi har ätit gryta med pepparkakskryddor, kyckling med apelsin och – höjdpunkten – lax med saffranskornotto. Helt klart en ny favoriträtt.

kornotto.jpg

Kornotton gör du på detta enkla vis: Koka kornris (enligt förpackningens instruktioner). När riset är klart rör du ner philadelphiaost (en halv till en hel ask) och en påse saffran. Smaka av med salt och ös ner massor av granatäppelkärnor. Mmm!

Serveras med fördel till en bit ugnsbakad lax toppad med sesamfrön, sojabönor och ruccola. 

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB