Let’s salsa
avBland det bästa med att vara hemma i Dalarna är att få äta mamma och pappas mat. Det kan vara köttfärslimpa, en stek eller lasagne. Helt enkelt barndomsminnen på en tallrik. Men i helgen bjöd mor mig på något nytt – lax med lins- och spenatröra samt fruktsalsa.
Det blev väldigt mycket salsa och tur var väl det. Den var helt omöjlig att sluta äta.

Du behöver: 200 gram mango, 1 granatäpple, 2 salladslökar, 2 msk sweet chilisås.
Skär mangon i tärningar, gröp ur granatäpplet, hacka löken fint och rör samman allt med chilisåsen. Passar som sagt till lax, gärna ugnsbakad, och linser blandade med babyspenat.
Här har du fått följa med på Wellness träningsresor! Johanna Björklunds, Wellness PT och träningsprofil, var på plats i solen och tog dig med på svettiga pass, inspirerande föreläsningar och skönt häng vid poolen.