Startsida / Inlägg

Let’s salsa

av Wellness redaktion

Bland det bästa med att vara hemma i Dalarna är att få äta mamma och pappas mat. Det kan vara köttfärslimpa, en stek eller lasagne. Helt enkelt barndomsminnen på en tallrik. Men i helgen bjöd mor mig på något nytt – lax med lins- och spenatröra samt fruktsalsa.

Det blev väldigt mycket salsa och tur var väl det. Den var helt omöjlig att sluta äta. 

salsa.jpg

Du behöver: 200 gram mango, 1 granatäpple, 2 salladslökar, 2 msk sweet chilisås. 

Skär mangon i tärningar, gröp ur granatäpplet, hacka löken fint och rör samman allt med chilisåsen. Passar som sagt till lax, gärna ugnsbakad, och linser blandade med babyspenat. 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB