Sjukt mycket mat
avMaten på det femstjärniga hotell vi bor på är verkligen ett kapitel för sig. Det finns allt. Och då menar jag ALLT!
Det står alltid minst sju stora bord uppdukade med detta allt. Både till frukost, lunch och middag. Ett bord med bara bröd. Typ 20 000 olika brödsorter. Ett bord med grönsaker. Ett bord med sås. En snubbe står och steker ägg åt alla som vill ha. En annan grillar kött. Sjukt!
Är man velig, så till den milda grad som jag är, blir man glad när det finns pasta carbonara i ett hörn. Så kan man bara ta det utan att ens titta åt de andra borden och slippa välja mellan allt. Ja, ni förstår ju vilka i-landsproblem vi kämpar med här nere.
En smula karaktär är i alla fall bra att ha när man passerar dessertbordet.
All mat är supergod också, verkligen. Men den väcker så många frågor… hur många kockar jobbar här? Hur mycket jobbar dessa kockar? Vad gör de med all mat som blir över?
Och framför allt, hur lång tid tar det för personen som ägnar sig åt att karva nya figurer till varje middag att få dem klara?
Foto: Tobias Lundgren