Startsida / Inlägg

Vilken härlig dag!

av Wellness redaktion

I stället för att jag ska berätta hur vi haft det första dagen lämnar jag över ordet till en av våra resenärer:

Som vi har längtat, redan i höstas bokade min syster och jag in Wellness veckan med Springtime till Turkiet och nu är vi äntligen på plats.

Sommarvärmen är en skön kontrast till det vintriga Sverige och det riktigt spritter i benen av vårkänslor. I morse vaknade jag till en klarblå himmel och morgonen inleddes med ett lugnt yogapass med Malin Berghagen. Frukostbuffén på hotellet innehöll allt jag kunde önska mig och det blev en bra start på dagen. Utbudet av olika träningspass är stort och det är bara att inse att ska jag gå på allt kommer inte kroppen att klara så många dagar. Efter en del planerande valde jag att gå på afrodansen som genomfördes på ”plankan” nere vid stranden. Hela kroppen fick skaka loss till de afrikanska trummorna och det blev en hel del skratt när ”skatan” och andra fantasifulla rörelser genomfördes. Vädret var verkligen perfekt för att träna och innan lunchen hann vi även med att sola vid poolen och njuta av den varma solen.

”All inclusive” är ju helt perfekt och lunchbuffén innehöll så mycket gott att jag inte orkade med efterrätterna, vilket allt kändes lite snopet. Tur att det är många dagar kvar. Eftermiddagens jive med Annika Sjöö var riktigt kul och medryckande och nu blir det till att ”jiva” loss hela kvällen.

blogg

/Carina Holgersson

Foto: Sara Ringström

 • Tjänstgörande redaktör: Jonas Nygaard, Karolina Strömbäck Horney
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB