Startsida / Inlägg

Lunchtime

av Julia Fors
Skärmavbild 2012-04-15 kl. 12.38.55.png

Efter PT- duellen har jag blivit mycket mer noga med vad jag äter och att jag får i mig riktig och varm mat + någon form av proteinkälla vid varje mål. Det innebär lite mer planering och ibland blir det enklast att köpa med sig en matlåda som jag gjorde idag från Hagabadet. Men jag har ändå blivit bättre på att laga mat tycker jag. 

Skärmavbild 2012-04-15 kl. 12.39.10.png

Ett tips är att några gånger i veckan göra en ganska stor sats med typ matvete eller bulgur, blandat med grönsaker, edamamebönor, morötter, nötter – vad man tycker om helt enkelt, som man har i kylskåpet och sedan snabbt ta av när man äter lunch eller middag. Så slipper man stå och koka och fixa varje dag.  

Skärmavbild 2012-04-15 kl. 12.38.37.png

Gjorde precis en bas på matvete som fått koka upp i Renee Voltaire citrongräs-buljong med hackad brockoli, edamamebönor och mandlar.

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB