Startsida / Inlägg

Påskdessert

av Julia Fors
DSC_0555.jpg

Igår stod jag för desserten och gjode ett gäng fruktswirls med grekisk yoghurt, honung och nötter.

Skärmavbild 2012-04-07 kl. 11.51.13.png

Bara att blanda en fruktsallad på de frukter man gillar – jag tog hallon, blåbär, kiwi apelsin och massor av mango som är underbart och påskigt. Sedan varva med grekisk yoghurt och drizzla honung och hackade nötter på toppen. Njut!

Skärmavbild 2012-04-07 kl. 11.52.51.pngSkärmavbild 2012-04-07 kl. 11.52.35.png
  • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Jenny Åsell, Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB