Startsida / Inlägg

helgbak

av Julia Fors
Skärmavbild 2012-09-29 kl. 13.21.41.png

Fick ett bud med risentas nya kokosmjöl levererat till jobbet igår. Så idag var jag såklart tvungen att baka något. Blev ett bananbröd med kokosmjölet istället för vanligt mjöl. Tycker att kokos och banan är en grym kombination så blev verkligen supernöjd. 

Wq_jPL9oo31Rg99HP4tfIlO64ARE2O05Vd09skv6q9Q.jpeg

Kokosmjöl är glutenfritt och naturligt fiber- och proteinrikt ( 20 g protein per 100 g och 17 g kolhydrater jämfört med 72 i vanligt mjöl). Testa att byta ut ditt vanliga mjöl mot kokosmjöl på ditt favoritrecept nästa gång du bakar.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB