Startsida / Inlägg

one apple a day

av Julia Fors
Skärmavbild 2012-09-08 kl. 12.36.56.png

Keeps the doctor away! Nu lär jag inte bli sjuk på i allafall över en vecka 🙂 

Skärmavbild 2012-09-08 kl. 12.37.06.png

Det är något väldigt mysigt med att plocka äpplen och sedan baka äpplepaj som man äter varm med vaniljvisp. Vilka barndomsminnen!

Skärmavbild 2012-09-08 kl. 12.37.16.png

Jag gjorde två varianter igår, en klassisk och såklart en nyttigare variant för alla er fit-girls! Ni vet väl att det går lika bra att göra äppelpaj utan pajdeg. Skala och lägg ut äpplen på en form, strössla på kanel och satsa sedan på ett smarrigt överdrag. Jag blandade  1 dl havregryn, 1 dl hemmagjord musli, 1 dl hasselnötskärnor. 50 gram smör och en klick sirap. Sen in i ugnen i 20 – 30 minuter på 200 grader ( eller tills att du ser att äpplena blir mjuka) Ät och Njuut! 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Alex Rodriguez och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB