Startsida / Inlägg

kalechips

av Julia Fors

När jag köpte lunch på rawfoodbaren idag hittade jag grönkålschips. Har länge velat testa detta och den salta knapriga smaken är faktiskt lite smått beroendeframkallande…

Har man lust kan man såklart göra detta själv: Du tar ett knippe grönkål, skär upp i tunna bitar på en plåt. Salta, peppra och ringlar över lite olja. Låt sedan ”chipsen” grillas i 15 min på 170 grader. Knaprigt och fullt av nyttigheter.

  • Tjänstgörande redaktörer: Jenny Åsell, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB