Startsida / Inlägg

Sweettreat!

av Julia Fors

7.30 stod jag på löpbandet i morse, sen har jag hunnit med att färga håret randigt (är nästan brunett nu!) samt försökt lära mig hur jag bloggar i detta nya wordpressformat. Gillar ni nya sidan? Vet inte om det går att kommentera ännu eller hur jag godkänner men ska lära mig 🙂 Så länge kan ni kolla in min instagram; wellnessmedjulia.

Dagens lilla  treat blev den här chokladbiten helt utan socker men sötad med stevia, såå god! Har helt klart hittat en ny favorit. Hittade den på ica focus.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB