Startsida / Inlägg

Mandelcrepes

av Julia Fors
Skärmavbild 2013-03-20 kl. 08.29.56

Igår lagade jag denna gamla favoriten – mandelcrepes med olika goda tillbehör som räkor, hemmagjord guacumole, chèvreröra, rödlök, ost, tomat mm. Väldigt enkelt och gott!

För 2 pers behöver du följande;

3 dl mandelmjöl
50 g smör
3 ägg
2 dl mjölk
2 tsk fiberhusk
0,5 tsk salt

Smält smöret. Blanda mandelmjöl, ägg och mjölk och vispa smeten klumpfri. Rör ner smör, salt och fiberhusk. Stek i liten stekpanna med ca 1 dl smet till varje crêpe.

Skärmavbild 2013-03-20 kl. 08.30.33

Både min kusin och mormor godkände crepsen!

 

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB