Startsida / Inlägg

Före och efter

av Julia Fors
DSC_1043Skärmavbild 2013-08-26 kl. 20.47.43

När jag vill göra mina juicer extra renande så lägger jag alltid ner citron och selleri i juicemaskinen. Just selleri är en väldigt kraftfull grönsak eftersom den innehåller mycket kalium, kalcium och magnesium som alla hjälper till att motverka försurning i kroppen. Den påverkar också kroppen att göra sig av med slaggprodukter och uppbyggda fettdepåer.

Trots att citron är surt utanför kroppen så är det faktiskt basiskt och ph-balansrande inne i den. Smaken av citron och speciellt selleri är ju minst sagt ganska stark och sträv så jag brukar kamoflera den med söta morötter, gröna äpplen och banan!

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB