Rågod!
avHar ni testat dessa nya små godingar?! Blev minst sagt glad när jag upptäckte att jag lämnat 2 stycken glassar hemma i frysen som jag glömt av – oh happy day 🙂
Idéen till Lilys och Hannas Rawfoodglass föddes då Hannas dotter Lily som länge haft eksem fick rådet av en naturläkare att minska ned på animaliska fetter. Hanna började då utforska möjligheten att få fram en glass som var både god och nyttig, helt gjord på raw, ekologiska ingredienser.
Jag kan faktiskt inte bestämma mig för vilken som är godast. Crème Caramel Coconut Bliss är otroligt smarrig och gräddig. Sötad med kokossocker och vanilj, gräddigheten kommer ifrån kallpressad kokosolja och blötlagda cashewnötter. YUM!
Cinnamon & Cardamom Spice Deligh smakar som fryst pepparkaksdeg och det är enligt mig en väldigt bra egenskap 🙂