Startsida / Inlägg

Aktiverade nötter

av Julia Fors
Skärmavbild 2013-09-09 kl. 08.44.29

En ny upptäckt som jag gjorde på cleanse8 är att äta aktiverade nötter. Det innebär att nötterna har blivit blötlagda och sedan fått torka på låg värme. Detta gör att deras näring i kroppen absorberas mycket bättre och att de blir mer lättsmälta och smakar mer. Du får helt enkelt nötter med ännu mer superkrafter!

Skärmavbild 2013-09-09 kl. 08.44.55

Aktiverade nötter smakar nästan som om de vore lite rostade, dessa är en favorit!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Emelie Pedermo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB