Startsida / Inlägg

Keylime yoghurt med granola

av Julia Fors
DSC_1184

Är det ok att äta efterätt till frukost?! Det kändes lite så imorse när jag öppnade denna keylime yoghurt med hallonsås och granola.

DSC_1186

tre lager av pure deliciousness!

Yoghurten består (om jag uppfattade det rätt) av avokado, 2 dadlar, massa lime och limeskal. Jag har fått Josefines tillåtelse att skriva ut alla hennes recept här efter att artikeln har publicerats så stay tuned.

Skärmavbild 2013-09-03 kl. 10.29.45

Skulle utan några som helst problem kunna börja varje dag med en sån här!

DSC_1188cfd1906c14b311e3a43e22000aeb0ef6_7

Sneakpeak från mitt kök -goes matlagningsstudio – igår.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson och Kristina Jeppsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB