Startsida / Inlägg

Fettucine på bönor

av Julia Fors
Skärmavbild 2013-09-27 kl. 12.35.34

Testade denna pastan på ekologiska mungbönor till lunch idag. Blev väldigt positivt överraskad faktiskt. smaken är lik vanlig pasta och den gick superbra ihop med pesto och kyckling som jag använde.

Skärmavbild 2013-09-27 kl. 12.35.16

Mungbönor är naturligt fiberrika, glutenfria och innehåller mycket protein samtidigt som kolhydratinnehållet är lågt. Bra alternativ till pasta

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB