Startsida / Inlägg

Lakritsbollar

av Julia Fors
DSC_0164

En favorit i repris! Mixa; 4 dl kokosflingor, 3 msk kakaopulver, 2 msk agavesirap, 4 msk kokosolja, 2 msk vaniljsocker, 1 nypa salt, 6 urkärnade dadlar, några teskedar lakritspulver.

Mixa alla ingredienser tills smeten är jämn. Rulla till små bollar i lakritspulver och lägg på en tallrik i kylskåpet så att de stelnar.

Skärmavbild 2013-10-08 kl. 21.23.04

Att jag åt upp alla fyra säger kanske en del om hur goda de är 🙂

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB