Startsida / Inlägg

Tiden räcker inte till…

av Julia Fors

Kära bloggläsare, först och främst vill jag verkligen tacka er för att ni går in här och läser, hejar på i kommentarer och när vi ses på stan. Jag blir alltid lika glad och förvånad när jag träffar er i verkligheten! Bloggen har ju faktiskt blivit riktigt stor under senaste året och paradoxalt nog så har jag aldrig tidigare haft så lite tid och energi för den som nu…. Jag beundrar verkligen alla som lyckas hålla igång sina bloggar när de får barn för exakt hur mycket tid och total uppmärksamhet som små bebisar tar kan man inte föreställa sig innan.

Nu har jag bloggat i en vecka efter mitt uppehåll i december och det är med sorg i hjärtat som jag inser att tiden inte räcker till för att driva den på den nivå som jag vill. Att ständigt känna sig stressad för att pressa fram inlägg bara för att hålla bloggen levande känns varken bra för mig eller er. Jag måste helt enkelt vara mammaledig på riktigt nu.

Kanske återuppstår bloggen i framtiden när energi och tid finns igen. Till dess så måste jag trycka på stoppknappen.

Jag trendspanar såklart fortfarande i Wellnesstidningen och jobbar just nu som en tok på att färdigställa en grymt härlig bok som kommer i höst. Om ni är nyfikna på vad som händer i mitt liv så finns jag också på instagram där jag heter wellnessmedjulia

20140121-080927.jpg

Tack för den här tiden bloggen och alla ni som läst, kommer sakna er! Xoxo!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB