Startsida / Inlägg

Frågor och svar

av Julia Fors
Skärmavbild 2014-01-19 kl. 11.03.21

Hej Julia! 
Fick alldeles nyss hem min bodyliciousbok, så grym och har lite frågor till dig, du skrev i boken att man skulle skippa köpebars, tycker du att fitnessgurus proteinbars ingår där eller menar ni sådana man köper på typ pressbyrån?:) Tack för en grym grym bok! / Eira

Hej! Jag satsar själv på proteinbars med så naturligt innehåll som möjligt. Vill helst inte äta massa konstiga tillsatser i onödan som tex glukos-fruktossirap osv. Testade nyligen Raw Bites nya proteinbar som bara innehåller: dadlar, nötter, mandlar, risprotein och kakao. Den tycker jag är bra!

Skärmavbild 2014-01-17 kl. 10.41.02

Så jäkla kul med ny bok! Längtar använder er bok flera gånger i veckan! Både träning och kost! När kommer den ut? Och när kan man beställa? Är den inriktad på en ”mammabok” med träningsupplägg eller är den lik första boken? Tack för all inspiration du ger!! /Amanda

Hej Amanda, vad glad jag blir att höra det! Boken kommer  ut till bokmässan nästa höst, återkommer när jag vet exakt. Det kommer inte att vara en mammabok men vi kommer att ha med ett avsnitt ang det 🙂

ab-scale

Kommer du att ha någon föreläsning i år?

Tyvärr så blir de inga föreläsningar nu fram till hösten I alla fall. Har fullt upp med att ta hand om (pussa på!) den här godbiten…

1J3B4282 fix c og

Stort grattis till din lilla tjej, och så himla kul att du har börjat blogga igen! 🙂 jag skulle vilja ha din hjälp med en sak.. Jag är fattig student men vill ändå äta nyttigt och näringsrikt. På morgonen har jag aldrig tid eller ork att ordna nåt roligt. På helgerna brukar det bli bättre, men i veckorna äter jag ofta 3-4 hårdmackor (håller mig nästan uteslutande till Wasa delikatess sesam) med Bregott mellan och 1-2 glas mjölk till det. Tar också en vitamintablett. Tack! 🙂 mvh Sofi

Hej Sofi, tack 🙂 Att storhandla brukar bli billigare än att gå till snabbköpet var och varannan dag. Själv köper jag ofta butikskedjornas egna ekomärken som brukar vara billigare än de importerade. Gröt på havregryn är en bra och billig frukost som du kan variera i det oändliga med olika frukter, nötter och bär. Jag äter gröt till frukost flera gånger i veckan. Ägg är också relativt billigt och riktig superfood. Ett annat tips för att göra maten både billigare och mer näringsrik är att blanda i böner, linser, morötter och kål i maträtter som tex biffar och grytor. Blir supergott. Såg att någon tipsade om sidan skippanudlarna.com i kommentarsfältet. Bra inspo på recept och billig mat.

gröt
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB