Den senaste veckan har de inte bara slagit de två starkaste konkurrenterna Skellefteå och Växjö.
Skellefteå med 6-3 förra torsdagen och så 5-0 mot Växjö i kväll.
Och däremellan hann de med att ta sig till semifinal i Champions Hockey League. Som enda svenska lag.
Jag vet att Roger Rönnberg ställer stenhårda krav på spelarnas fys, men jag förstår ändå inte hur göteborgarna orkar med så mycket matchande.
De är som en maskin.
SHL:s svar på Sovjets gamla ”Big Red Machine”, som krossade allt och alla och var överlägsna rent fysiskt.
Jag har hela tiden väntat på en svacka som aldrig kommit.
Ett formstarkt Växjö hade inte en chans den här kvällen mot ett sylvasst Frölunda som är hypereffektiva varje gång de får chansen.
Jag är glad att just Andreas Johnson kom med i landslagstruppen till Channel One Cup efter Dick Axelssons återbud.
Han är SHL:s hetaste spelare just nu.
Han har gjort sju mål på de tre senaste matcherna om vi räknar in straffmålet mot Luleå i CHL.
Det är rena Gretzky-siffrorna.
Han är väl värd platsen i Tre Kronor.
• • •
Malmö vinner den viktiga streckmatchen mot Modo med 3-2.
Tungt, tungt för Andreas Johansson och hans Modo just nu.
• • •
Karlskrona, då? Förlust igen efter att ha varit i ledning med 2-1 mot Brynäs med bara två minuter kvar.
Nej, jag kan inte låta bli att tycka synd om dem.
Men Thomas ”Bulan” Berglund var iskall och plockade ut målvakten med över två minuter kvar att spela, då Anton Rödin kunde prickskjuta in kvitteringen.
Och som inte det räckte så pangade backen Jonathan Pudas in 3-2 med bara 39 sekunder kvar. Pudas som var med och gick upp med Karlskrona i fjol.
En olycka kommer sällan ensam.
• • •
Örebro har det jobbigt just nu.
Inte ens målvakten Julius Hudacek går att känna igen.
Bara en seger vid full tid på de sju senaste. Och den segern kom mot Frölunda av alla lag.
Kvällens 2-7 mot HV71 är ändå värsta smällen.

• Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen