TINGSRYD. Det blir en femte och avgörande match mellan Tingsryd och AIK och jag känner mig nästan tacksam för det.
Det här är kamp, det här är vilja, det här är play off-hockey när den är som bäst.
Det har varit så jämnt mellan de här två lagen, att det är logiskt att allt avgörs på mållinjen.
Men det är fördel AIK.
De har en sjätte utespelare på läktarna på Hovet på onsdag.
Det är den lilla fördel jag tror kommer att väga över till sist i en matchserie där lagen vunnit båda sina matcher hemma, där det står 2-2 efter fyra spelade matcher och 7-7 i gjorda mål.
Men det blev en märklig match här nere i Nelson Garden Arena.
Här kan vi tala om chockstart då AIK drog på sig en utvisning redan efter fyra (4!) sekunder och sedan låg under med 0-1 efter bara 22.
Och innan en minut hade gått skickade Emil Forslund in även 2-0.
Det var en puck som AIK-målvakten Gustaf Lindvall borde ha tagit. Det tyckte även tränaren Roger Melin som bytte ut honom redan efter 54 sekunder. Snabbaste målvaktsbytet genom tiderna började jag söka efter på Google och det visade sig snabbt att det inte var det här.
Så sent som på annandag jul bytte Timrås tränare Roger Forsberg ut sin målvakt Johan Mattsson efter 49 sekunder.
Mot samma Tingsryd och i samma Nelson Garden Arena och i samma läge – efter två blixtsnabba mål.
Det måste i alla fall vara något sorts världsrekord, att två målvakter bytts ut i första minuten mot samma lag och i samma arena inom loppet av drygt två månader.
Men efter Tingsryds 2-0 sjönk laget ner och spelade på resultatet.
AIK fick härja som de ville och innan första perioden var över hade de kvitterat till 2-2 och vunnit skotten med 16-6.
Nu avgjorde Markus Persson drygt sex minuter in i andra perioden i en match som avslutades med en våldsam dramatik.
Roger Melin, jag har alltid gillat hans sätt att coacha, tog ut Robin Rahm ur målet med nästan tre minuter kvar.
Resten av matchen jagade AIK ett kvitteringsmål.
Det var nära flera gånger men Tingsryds målvakt Johannes Jönsson klev fram och spelade sin bästa hockey.