Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Hej, Hej.. Trött på utdragningar etc..

av William Thorson

 

Tja!

Tänkte börja med att göra ett inlägg angående att vissa tycker att jag använder ”internetspråk” i min blogg och att jag ibland stavar dåligt.. Det ligger till så här, jag har sedan många år tillbaka spelat poker på internet och använt internet ganska flitigt och då använder man ett lite speciellare språk än vardagligen… Först av allt vill jag då säga att gillar man inte min blogg och det sättet jag skriver på så är det ju bara att låta bli att läsa den…

Jag har dock överlag fått väldigt goda kommentarer av både vänner och andra angående min blogg, och så länge jag har motivation och tid och även känner att folk uppskattar mitt sätt att skriva överlag kommer jag att fortsätta med det, PÅ MITT SÄTT!

Så från och med nu är kommentarer ang mitt språk, och mina stavfel nåt jag struntar i!!

Däremot ivll jag givetvis ha synpunkter och åsikter på mitt innehåll från så många som möjligt…  (FYI- internetspråk som utläses,-For Your Information) så är mina stavfel ofta beroende på att jag vid dom mesta tillfällena skriver rakt ut det jag tänker och då skriver man ofta ganska fort (precis som i detta nu) och då är det lättare att stava fel eller placera 2 bokstäver fel, och sedan kanske jag till viss mån varit lite för lat för att rätta…)

Så nu va det sagt, och såklart ska jag även tacka alla som kommit med possitiva åsikter osv… Tål givetvis oxå negativ kritik, men då det gäller mitt sätt att skriva så kommer jag inte att ändra på det, iaf inte märkbart….

Så… Iaf, inte mycket har hänt sen sist, V75 va nära i lördags hade 6 rätt och missade bara på Welat Boko som gav 1.5 i odds så lite snopet att missa över 600 000 på det då jag hade 2 system som bägge sprack på den.. Hade spikat en 3% are där som tyvärr fela bort sig men som enligt tränaren annars kändes extremt fin, synd för ger väll runt 7-8 miljoner med den.. Nära fast ändå extremt långt borta… Nya tag på lördag såklart!

Annars så har jag precis bestämt mig för att jag åker ner till Malmö och kör ”Malmö Open” som är fredag-lördag, ska bli en bra uppvärming efter ca 6 veckor borta från liveturneringar… Perfekt uppladdning inför Barcelona tror jag.. Så nu ser veckan ut så här, imån ska jag upp till Åby travet där jag är inbjuden på nån middag av en vän som är väldigt framgångsrik både inom travet men framförallt inom affärer där han äger eller deläger många stora företag… Sen blir det en lugn kväll hemma efter det och så blir det Malmö fredag förmiddag (tror turneringen startar 14.00 om jag inte minns fel) och sen stannar jag i malmö till Söndag om jag håller mig kvar i turren eller Lördag om jag åker ut dag1, i sådanna fall tar jag flyget direkt till Stockholm för att  ta lite bilder och eventuellt medverka i ytterligare en reklamilm, mer om det sen…

Mer så har jag funderat på att öppna en egen hemsida där jag även har tänkt att köra min blogg på eneglska pluss lite annat blandat.. vi får se hur det går med det..

På pokersidan håller jag mig fortfarande ganska mycket från datorn även om det kan bli en timme här och där.. Dock känner jag fortfarande ingen vidare motivtion då jag är i fasen då man känner elelr framförallt tycker att man blir utdragen vad man än gör! Damn vad jag hatar den känslan, USCH, USCH!!

Lirade lite för nåndag sen och försöker spela A game, vilket jag känner att jag gör, börjar med att få in allt i omaha med AATT med AT klöver på bordet k T 4 2 med 2 st klöver, mot KJJ6 med lägre klöver på turn, killen e drawing dead till en knekt som ger han tre knektar mot mins 3 tior, såklart e river en J.. . LOL.. Jaja bara handen efter får jag in allt preflop med AA mot KK, killen trodde säkert jag va tiltad efter att jag just förlorat en stor pott vilket säkert underlättade för att få in all smet preflop, 4 blanka men sen dyker en äcklig Kung upp på river!! SUCK!! Känner mig nu mest förstrerad ända tills jag får in det på turn i en pott med ganska mkt action preflop på bordet 9 9 7 7 med en 9a mot en 7a .. men även här skrattar turen mig ordentligt i ansiktet då river är en 7a, helt osant först en 2 outare sen en 2 outare sen en 1 outare… Man skulle nästan kunna känna att jag bara hittar på så sjukt är det och så sjukt känns det… Sen floppar man triss mot överpar med stegdrag som såklart fyller högre triss på turn och har mig drawing till 1 outs som inte dyker upp och jag stänger, eller föresten slänger igen DATAFANSKAPET och börjar fundera på om min IP adress är riggad! FY, inga mer sådanna dagar tack!! Så nu hoppas jag att jag kan ladda upp lite självförtroende med att inte spela nåt innan Malmö och bara vila ut… Hade varit skönt för självförtroendet att göra bra ifrån mig där…. Så ska iaf göra allt för att spela så bra som möjligt….

 

See ya l8er…

W.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB