Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Laddar för Pokerstars Highroller Event..

av William Thorson

 

Hola!

Ept:n i London kan varit min kallaste turnering på mkt länge, varade runt 3 timmar utan att vinna en pott, inga badbeats lr nåt sånt alls utan bara helt vansinigt kall.. Fick faktiskt splitta en pott, då jag var all in med KK och den andra killen visar KK med.. Förutom den vann jag inte en ända pott.. Så det va nog min kallaste och min tråkigaste turnering på iaf mycket länge..

Finns faktiskt inte ens nåt kul att berätta från den i det stora hela så va det bara en långsam död.. Såg några floppar fick lägga mig då det aldrig va i närheten till träff osv.. Inga stora potter nångång utan bara sakta men säkert ner till bust!

Efter det har det mest varit lugnt lite side action, som har gått bra så resan har varit bra i det stora hela.. Och nu laddas det ordentligt för Highroller eventet som pokerstars hostar och som börjar på söndag.. Bestämde mig för några dagar sen för att köra, då jag kände att spelet trots allt finns där och när det verkade som att det kommer bli ganska många spelare trots allt.. Buyinet ligger ju på hela 20 000 pund ca 39000 dollar så det e ju inget mini event direkt :p

Dessutom kommer det nog vara ett av dom hårdaste startfälten som någonsin spelats.. Spelare som Phil Ivey, Daniel Negreanu, Joe Haccem, Barry Grenstein, John Juanda, Brain Townsen, jaaa, jag kommer inte på alla nu men kommer va 50 av världens bästa spelare och sen runt 50 till som är en mix av internet proffs, spelare just snäppet under världstoppen och kanske någin kändis, plus ett gäng spelare från ”pokerstars 6” som är 6 spelare som fortfarande är kvar i WSOP main event som spelas ut i November i Las Vegas..

Så turneringen kommer att vara ett två dagars event med ungefär 100 spelare, startstacken är (tyvärr) bara 20k, hade hoppats att den skulle vara lite större, men det är ju bara att gilla läget, ska iaf bli riktigt kul och kommer nog vara ganska små marginaler som avgör om man går riktigt långt lr inte.. Hoppas såklart på lite flyt på vägen i denna… Ska iaf som sagt bli mtk spännande..

Så nu är det bara mest lugnt här, umgås lite med scandinaverna på plats, och ikväll är det Nobu som gäller vilket är en av Londons mest kända restauranger… Imorgon blir det nog att raila lite V75 från någon dator och mest ta det lugnt och se till att vara utvilad till söndagen då……………

-W.

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB