Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Wsop main event.. Rödvin och god mat..

av William Thorson

God afton… (”,)

Hej, äntligen har man fått tillbaka ryhtmen igen efter den hårda resan Amsterdam/Warsava..

Låg och tänkte på en sak och det va att jag glömt att nämna det OTROLIGA som hände för ett par dagar sen då det blev en Dansk världsmästare i WSOP Main Event på Rio i Las Vegas..Att han även va den yngsta vinnaren någonsin och raderade ut Phil Hellmuts rekord är ju såklart enormt det med, och Phil Hellmuth lär inte sova gott dom närmaste åren?!

”En ung Hellmuth, (50% size?!) raderad från rekordet”

Jag hade ju själv chansen till det rekordet då jag kom väldigt långt 2006, men tyvärr blev det ”bara” en 13e plats istället.. Såklart är 13e plats något jättestort men när man väl är där, och med 13 kvar så kan man ju inte bli sämre än 13e.. Så med 13 kvar kan man säga ”att man kom sist i en 13 manna turnering” ..

Har nämnt det i många intervjuer tidigare att det va min tuffaste ”förlust” någonsin och att det va omöjligt att sova på ett helt år osv.. 

Iaf en enorm prestation av den unge dansken Peter Eastgate.. GRATTIS! Har även hört mig för lite av mina danska ”storspelande” vänner som säger att han är riktigt, rikitgt vass..

Att Phil Hellmuts rekord som yngsta vinnaren någonsin skulle raderas ut va väll mest en fråga om tid dock, då det numera är så extremt många unga duktiga spelare som kommit fram med hjälp av internet.. Utan internetpokern skulle det nog vara extremt mkt svårare/ omöjligt? Men nu var det som sagt en fråga om tid och nu är det som sagt redan raderat..

”2008 års WSOP main event vinnare, och även den yngsta någonsin”

Vad jag däremot inte riktigt förstår är att det är lite väl lite skriverier angående detta, på aftonbladet tex tog det ett par dagar innan jag ens såg något större reportage angående detta och jag tycker även på alla andra sajter och tidningar att det kommit lite i skymundan. Kanske har jag fel, men det borde skrivas extremt mkt mer och större angående detta tycker jag.. VM är ju trots allt det största som går varje år..

Att man inte är världens bästa för att man vinner VM är ju en sak, men att det är en enorm bedrift och det borde skrivas mkt, mkt mer angående det tycker jag..chark

Själv har jag just varit och ”tömt” den lokala ”charkuteri” butiken, blev ryggbiff, entrecote, pepparsås, potatis, bröd, onsalakorv, ostar etc… 1000 spänn för 3 pers och då måste man laga det själv, men osant bra mat där.. Kan va Sveriges bästa ställe att köpa kött.. ”Götgatans charkuteri” heter det, så har ni vägarna förbi så är det definitivt att rekomendera ett STOP där…

 

Nu ska jag iväg till några polare, blir rödvin och god mat..

 

  Till alla er spelgalningar som sitter vid datorn idag, och till alla som lämnar in något trav lr dylikt imorgon..

//William

 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB