Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Serie grind istället för poker grind..

av William Thorson

Tja..!!

Lirade just 2 VIP matcher på Pokerstars.. Det innebär att man kan köpa sig in med player points och möta ett av proffsen i Team Pokerstars Pro, och idag var det min tur att spela 2 st..

Inköpet är 15000 fpp points och första priset 1000$ (4 priser) och dessutom en 250$ Bounty på proffset i detta fallet jag själv.. Borde skrivit om dessa gejmen innan dom hade spelats, lite dåligt av mig.. Ska komma ihåg att skriva det nästa gång, för det kanske är nån som vill ha chansen att regga när den öppnas för registration eller någon som bara vill ”raila”…

Iaf den första vann jag utan några större problem, fick AA 2 ggr på vägen till heads upen och vann stora potter bägge gångerna så det underlättar juh.. Den andra låg jag bra till men tappade ett par potter och var till slut all in med min sista 800 (startstack 1500 och ett bord) med 6 kvar där jag ställer all in med TT tyvärr va jag dominerad av 2 spelare som satt med JJ och KK, JJ vann tilslut efter en J på floppen och jag var ute i den..

Annars har det inte hänt så mkt, jag låg vaken större delen av natten och kollade serier på datorn, blev mkt Caloforniacation som är min absoluta favorit serie tillsamans med Entourage. Dom 2 är de 2 bästa som någonsin gjorts om ni frågar mig…

Vaknade run 5 i natt och grindade sedan serier til kl 12 i eftermiddags och sov sedan några timmar till innan jag vaknade och pillade med travet, det kunde man iofs låtit bli då det bara var iskallt..

Såg en bit av pokermiljonen inatt tror jag det var på tv och förvånades återigen om hur icke poker kunniga kommentatorerna är.. Dom säger så märkliga saker ibland att man inte fattar någonting.. Sen att kändisarna inte har någon koll är en annan sak, som Peter Magnusson som inte verkade veta om triss va bättre än 2 par.. Men kommentatorerna borde ju vara mer kunniga, iaf i mitt sätt att se det.. Men men.. Det kanske är ett bättre sätt att nå ut till dom som inte spelat så mkt, med den typen av poker. Tyvärr blir det ju väldigt tråkigt både att se på och lyssna på som lite mer kunnig. tycker i alla fall jag, men det betyder ju som sagt inte att det är så..

Nej för att Pokermiljonen ska bli intressant måste det bli betydligt bättre… Iaf för att det ska intressera mig…

När man talar om trollen, nu kom Pokermiljonen på Tv:n igen. Första handen jag ser är limp från Magnusson med k6 off för 1000 samtidigt som kommentatorerna berömmer hans spel, hmm? Asså han vet ju inte vad två par är, men men iaf Sofia en av kändisarna höjer till 3000 med KK bb synar med QJ hjärter floppen kommer 4 5 9 med 2 hjärter båda checkar, kommentatorerna dömmer Sofia för att inte beta vilket jag kan hålla med om, men sen sitter färgen på turn det kommer en 3a i hjärter, bb som har färgen checkar igen och kommentatorerna säger nåt i stil med, hon skulle betat på floppen för att inte ge ett frikort, och att nu bjöd hon in honom att sätta sin färg etc.. Som att han skulle foldat på floppen med 2 överkort och färgdrag om hon hade betat då.. LOL! Turn går check check och river parar 4an och bb betar 4000 och hon synar bara med KK. Okej, jag tkr inte att checken på flopp och turn kanske är dom bästa, men dom menar att hon förlorar potten för att hon inte betar floppen, när enligt min mening det var ända sättet att hon kom ur potten med pengar kvar, skulle hon betat floppen skulle pengarna åkt in för potten hade blivit mkt större redan där, så allt hade åkt in om inte på flopp lr turn så på river…

Vidare va Bosse ”legato” Sehlstedt precis all in preflop med QJ mot Peter Magnussons AK floppen kommer KJ4 turn kommer en T nu säger kommentatorn att Bosse vinner med 9 J Q lr A.. jaha slår två par i Q:s and J:s en stege då eller? Först kommenterar dom att Magnusson inte vet om 2par slår triss, sen säger han själv att 2 par skulle slå stege, asså lite väll kallt kanske..?! Kommer det en Q så får ju Magnusson T J Q K- A stege… men men färdigbabblat om det… (Kom ju såklart ett A på river så Bosse vann..)

Nu för dagarna är det mest serie grind på gång, ska kolla alla avsnitt jag missat av Caloforniacation, Entourage, Prison break och även en del på Ultimatefighter såpan..

”Huvudpersonerna i min favorit serie- Caloforniacation”

Nån annan som har nåt bra tips på nån sjukt bra serie jag kan missat, lämna gärna en kommentar. Kanske har missat nåt, dock bespara mig siencefiction serier, för jag hatar siencefiction…

Pokerliret blir det lugnt med ett tag till, har ingen riktigt motivation för att grinda just nu så bättre att inte spela alls då.. Utan blir nog lugnt fram tills Prag ept:n drar igång 8-9 december nångång..

Blir en tripp till åby travet imån för att se en av mina hästar starta på V65, Day tripper heter den och har bara startat 2 ggr i livet men vunnit bägge.. Dock inga monstersvåra lopp men mkt kul att den vunnit, nu har den dock fått spår 12 sämsta möjligt spår, så 3e raka känns väldigt långt borta, men man kan ju hoppas på lite tur, ska iaf bli kul att se..

”V75 på jägersro på Lördag”

Sen till helgen blir det Malmö där det är en lite större turnering, (10 600 sek) dock ska jag inte lira den själv utan kommer stejka min lille bror och kolla lite på han samt spela lite cashgame kanske.. Varför jag inte lirar själv? För att dag 2 går på Lördag och då är det trav på Jägersro i Malmö och det tänker jag inte missa.. Så ska peppa lillborsan och hoppas att han kan gå långt istället.. Hörde dessutom att det är SM igen till helgen, på SS, osant! Hur många SM ska det få gå.. Lite av ett skämt måste jag säga.. Det är ju SM varannan vecka känns det som..

Seriegrind here we come…

 

//William

 

 

 

 

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB