Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Ept Prag…

av William Thorson

Tja…

Nu är man framme i Prag, lyckades inte hitta någon bra direkt flyg på måndagen utan vart tvungen att mellanlanda i Amsterdam vilket känns lite drygt när det går att komma direkt, men hade fått vänta tills tisdag då..

Nu är man iaf här. Kom fram igår vid 19 snåret och dök ner i säng 2 timmar innan det var dags för lite drinkar upp i baren på våning 9 där stars hade ett ”mini” welcome party..

Va väll inget extra denna gången kan jag väll inte säga, alla stod mest och rökte och det var mest en stor dimma.. blev väll kvar där en dryg timma innan vi drog iväg ett gäng för att käka på ett steakhouse inne i stan.. Och det var inget dumt val, verkligen ett nötställe..

Vi tog in 2 st 1200 grams köttplankor som vi delade på och det var bland det bästa jag ätit på länge.. Lina Olofsson som satt mitt emot var inte nådig på ”vodka redbull beställningarna” vilket jag bittert får erfara nu när jag inte kan sova.. legat ett par timmar utan att knappt somna mer än 10 minuter här och där och det är mycket skönt att man inte spelar förren dag 1b, ska verkligen bli lugnt med drinkarna idag..

Borde kanske ligga riktigt lågt när jag tänker efter, lördagen blev milt sagt lite för mkt.. Jaja, ibland har man dom dagarna, men dom är inte direkt roliga kan jag inte påstå, särskilt inte dagarna efter..

I övrigt så kanske det är dags att börja prestera lite i turneringarna nu med, pallar inte sätta upp för höga krav då man är inne i lite av en svacka, men samtidigt så var det faktiskt exakt samma förra året och då vände det rejält just kring denna tid.. Känner iaf att jag är riktigt spelsugen, så ska iaf göra allt för att vända den dåliga trenden och spela riktigt bra poker.. Sen hur långt det räcker vet man ju aldrig..

Så jag kliver som vanligt in i turneringen Dag 1 B vilket är imorgon Onsdag.. Får som sagt bli en mkt lugn dag, ska inte låta någon lura mig ens nära en bar…

Förutom EPT så är det dessutom Innebandy VM här i Tjeckien, semifinalen och finalen kommer spelas här i Prag på nån ganska stor arena som tar runt 20000 pers.. Så kan mkt väl bli en tur dit, finns ju ett par Varbergare med i truppen och även förbundskaptenen som är en gammal vän till mig Kent Göransson. Tror Sverige är klara för semifinal, och lär väll vara storfavoriter till att vinna..

Lördagens trav var ju totalt iskallt, favoritjävlar i typ 5 lopp och inte helt otippat vanns nästan alla tråkiga lopp från spets, FYFAN VAD JAG HATAR OPEN STRETCH!!!

Måste börja bojkotta Halmstad, och Åby travet, finns knappt ord för vilket jävla skämt jag tycker open stretch är.. Det är rent ut sagt FUSK, pengar ”stjäls” från bra hästar och kastas på alla lusar som borde suttit fast.. Jaja, man kan ju bara hoppas att dom inser snart vilket jävla skämt det är, iaf på en storbana som Åby, men det kanske inte händer innan dom får bytt ut den nuvarande VD:n..  Fattar inte hur naivt det är att tro att loppen ska bli roligare, när det är totalt tvärtom, vem vill någonsin svara ut favoriten med tex andra favoriten och riskera att bli manglad när det bara är att släppa till bästa ryggen i loppet, inte riskera något tryck över huvudtaget och sedan kanske kunna utmana till slut.. BLÄÄ!!! Synd man bara inte inser det själv och skiter i att spela dessa tråkiga omgångar.. eller bara slänger in en liten mini rad så sparar man ju massa pengar.. Men men..

Nu är det dags att försöka sova några timmar till…

Har skaffat mig en kamera så kan eventuellt komma upp lite live bilder.. Men ska itne lova för mkt, känner jag mig själv så har jag väll slarvat bort den dom närmsta dagarna..

 

Ciao!

//W.

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB