Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

GOTT NYTT ÅR!

av William Thorson

Får börja med att hälsa alla GOTT NYTT ÅR och god fortsättning..

Ska försöka få upp min egna hemsida oxå till nästa år och försöka lägga upp lite mer egentagna bilder etc.. Ska bara få tummen ur..

Turneringen i göteborg var ingen superhöjdare för min del, fick aldrig ett läge dag 2 och sista handen blev en semibluff från min sida, vilken inte fungerade.. Men var i övrigt så ruggigt kall så kändes hopplöst ändå om jag ska vara ärlig..

Dock såg jag senare att med 4a kvar så var 2 kvar från mitt första bord dag 2 och bägge hade samma chipstack som mig (ganska lite chips) och däribland även vinnaren tillslut.. En kompis till mig kom 2a vilket var roligt, och även en god vän (patrik) kom 4a, lite tråkigt däremot så åkte farsan precis innan bubblan, vilket var väldigt synd han var ett bra tag chipleader men torskade en jätte pott med över par mot färgdrag mot han som till slut vann..

Själv var jag rikitigt seg efter att jag åkte ur och hade nog fått något virus eller nån annan skit i kroppen för har varit seg sen dess med och snuvig.. Nu blir det laddning för Bahamas, som ska bli mycket trevligt. Har fått klart med vårat beach house som verkar väldigt bra, så ska bli en mycket skön blandning av spel och framförallt mycket tid på stranden.. Är jag inte solbränd när jag kommer hem så blir jag det aldrig 🙂 . Hoppas att huset är iaf nära så ”nice” som det ser ut på bilderna vi sett. Och ska bli väldigt skönt att slippa bo på ett hotellrum även om Atlantis Hotell som turneringen spelas på är väldigt fint osv..

 

Ett nytt år.. Ett bra!! nytt år tack!  🙂

Ska även bli mycket skönt med ett nytt år, 2008 känns som ett mycket kallt år för min del även om jag hade några bra resultat i början av året. Men överlag är jag faktiskt rikitgt besviken och det ska bli skönt med ett nytt år och nya mål.. Hade varit rikitgt skönt med att börja med lite flyt i Bahamas.. Kommer sen att skippa nästa Ept som går i Frankrike.. Och ta lite extra semester med tjejen.. Ska bli rikitgt skönt med ett litet upphåll och samla nya krafter och inte tänka så mycket på Poker och andra spel. Ibland gör det riktigt gott och man blir mer sugen och laddad när man kommer tillbaka.. Dom flesta som spelar poker i nån form vet nog hur jobbigt och tråkigt det kan vara att ha en svacka där ingenting stämmer och man tycker själv att man har all otur i världen och alla andra har tur nästan hela tiden:p

så får även avsluta alla med att önska ett gott spelår 2009!! Och kanske ses vi på något av alla stopp under nästa år..

 

//Wiilliam

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB