Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Back in business?!!

av William Thorson


Hej, det var ett tag sen jag skrev nu..

Har dock sedan jag kom till Bahamas som vissa sækert har kunna læsa..

Ska kanske børja med att sæga att jag har en norsk dator att skriva på så dom 3 sista bokstæverna i alfabetet kommer se norska ut..

”Im back”

Hursomhelst så drabbades jag næstan direkt nær jag kom ner av en øgonskada, det var tydligen så att linsen hade klibbat fast sig vid mitt øga och nær jag skulle dra ut den på kvællen så drog jag med delar av øgat ut, och en sak kan jag sæga på lite halv norska, ”fy i helvete” va ont det har gjort, det ær det absolut værsta jag har varit med om i livet so far, och den smærtan ønskar jag inte ens min værsta fiende kan jag sæga..

I næstan 5 dagar kunde jag inte øppna något av øgonen och jag har varit helt handikappad, och æven fått stælla in alla turneringar och bara kunnat ligga i soffan. Helt osant keligt att missa PCA:n (Ept Bahamas) och æven att missa allt runt omkring och bara ligga helt utmattad med dom sjukaste smærtorna jag någonsin haft. Att sedan spendera 6-7 dagar i Bahamas och inte ens kunan sola, bada titta på tv, logga in på en dator, æta nej ingenting har varit nåt helt osant tråkigt och jobbigt. Men det viktigaste ær væl att man blir bra igen, och nu ær jag faktiskt helt okej igen, det slæppte igår lite grann och vid mitt lækarbesøk idag så fick jag beskedet att det ær i stort sett lækt, men att jag måste undvika att bada och vara før mkt i solen før ytterligare ca 5 dagar och heller inte anvænda linser på en månad.

Går knappt att beskriva hur skønt det ær att det till størsta delarna ær øver nu, men samtidigt kænns det sjukt tråkigt att ha åkt hela vægen till Bahamas och inte ens kunna spela turneringen, och då dessutom den i mina øgon kanske bæsta turneringen før året efter WSOP main event.

Men nu ska jag idag før førsta gången læmna huset till mer æn sjukhuset och ska bort till Atlantis och æte middag och festa lite och træffa lite folk. Vi har ju som jag næmnt tidiare hyrt ett hus hær i Bahamas, och det var iaf ett riktigt bra beslut, æven om man inte kunnat njuta så mkt hærifrån så ær det ett riktigt ”nøt hus” och mkt skønare att bo såhær jæmført med att bo på ett hotellrum.

Ska førsøka få upp lite bilder från och på huset senare och har æven en liten film vi spelat in från husets førsta ”bett” precis efter att jag børjat bli sjuk, i huvidrollen kommer ni att se Mr. Ørjan Holt, och bettet handlar om att simma 5 længder under vattnet i våran pool på våran veranda. Instats 4000$ till even money. :p

Så som sagt så har det inte hænt så mkt utan det har mest varit vila och lækar besøk, dock børjade vi med att shoppa loss redan førsta dagarna då vi lastade på med vodka, øl, mat, och æven køpte en massa filmer och Playstation 3 med diverse spel, då vi sett att det fanns ett stort bio rum i kællaren med 6 osant skøna elektriskt fællbara stolar och widescreen tv och hemmabio system. Dock har man inte kunnat se så dom førsta golfrunderna på Tiger Woods 09 kom igång først idag, och såklart va det en del bets inblandade dær med, William Thorson Vs. Ørjan Holt = Draw. Æven en match mot Erik Adielsson hanns med att  spelas dock inga bets då han visat før stark form i provrundan innan och det var rætt beslut då det blev førlust. Imorgon ska det dock bli livegolf, då vi har en riktigt fin bana precis granne med vårat beach house hær i Cable Beach i Bahamas.. Ska bli riktigt kul faktiskt…

Vi beslutade æven att hyra in en kock till huset då alla kom fram till att dom var før lata att laga mat, så nu har vi en riktigt nøtkock i køket, Werner från Holland, han har jobbat som kock-chef på nån stor båt, och ær riktigt grym i køket. Vi kom snabbt fram till att vi behøvde han både till frukost lunch och middag næstan varje dag :p Så nu bestæller vi varje dag vad vi vill ha dagen efter och han handlar och kommer och gør super måltider.. Nuts kan jag lætt sæga..

Vi ær Fem som delar huset just nu då Mr Johnny ”fish” Lodden i sista sekund valde att inte dyka upp och stannade på Bahamas. Så huset består av Mig, Ørjan, Erik, Sami Kelepuro aka LarsLuzak och Stephan Kjerstad. Ett gøtt gæng och idag inhandlades 4 nya fræsha lådor Coronas, och Monopol (spelet) så kan bli nån match i dagarna på det med..

Nu ska jag in i dushen och det ska bli riktigt skønt, har ju vart helt handicapad hær i alla fall 4 sista dagarna, och ska æven førsøka mig ut och åka jet ski vældigt snart, dock kommer jag behøva att ænvænda sådana dær ”skidglasøgon” så man kommer nog se ganska ”muppig” ut minst sagt…

I øvrigt så ær det Stepan Kjerstad och Sami som står før showandet och komiken i huset. Och det ska bli riktigt kul att kunna vara frisk ett tag nu och hitta på lite grejer..

Ska førskøa uppdatera lite mer snart och æven få med nån bild och den dær videon jag snackade om innan, ska bara læra mig hur man får in grejer från kameran till datorn først :p haha…

Vill æven tacka och alla personer som hørt av sig och peppat mig att bli bættre, och såklart æven Mats Sundin som hælsat från Vancover. RIktigt skønt att se att så många verkligen brytt sig och igen så sjukt skønt att vara tillbaka i form/ Back in business…

Ciao från Bahamas…

//William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB