Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Mkt skönt med semster..

av William Thorson

 

Tja!

Dags att uppdatera lite tänkte jag..

Vi är nu i Miami där vi varit en vecka, riktigt nice faktiskt förutom 2 dagar nu det senaste då det  kommit in nåt kallt väder, men då slipper man iofs känna sig dålig för att man inte går till poolen, utan istället kan man chilla lite och så..

Har blivit ruggigt mycket Tiger Woods 2009 på playstation 3, jag och Örjan har nog kört en 10-15 18-håls runder, och det finns bets på allting. Sick mkt olika bets, kan ta och rabbla upp dom faktiskt för det är lite komiskt om jag får säga det själv.

Varje runda är 1k$ sen första 9 hålen 500$ och sista 9 500$, sen är det 200$ extra för varje slag man vinner med, 100 böter för Bogey, 200 böter för dubbelbogey, 300 böter för trippel bogey osv upp till shotlimit exeeded som är 1500$. Sen är det 100 bonus för birdie 500 för eagle 1k för albatross och 2k för hole in one. slår man i vatten får man böta 300$ och samma gäller om man slår out of bounds, 100 dollar böter för varje bunker man tittar ner i och sen är det ltie andra bonusar såsom 200 för varje chip man sätter i hålet osv.. Sick roligt och prestige fyllt framförallt.. Jag började med att vinna riktigt mkt mot ”fiskörjan” men sen lyckades han vända och nu är det faktiskt nästan helt even. Men som sagt sick roligt spel när man har en massa bets inblandade. Hinner säkerligen bli ett gäng rundor till innan Örjan och Stephan drar hem på Söndag. Själv stannar jag kvar 2 veckor till på semester då tjejen kommer över samtidigt som dom drar. 

3 veckor har man varit borta nu och har redan lyckats slarva bort min kamera och min mobiltelefon. Normalt! Kallt när man faktiskt för engångs skull varit lite halvduktig och tagit lite bilder.. Men men..

I övrigt så har det bara varit lugnt, Stephan som vi bor med är en riktig ”maskin” han spelar sover spelar äter sover spelar, spelar lite till, sover äter spelar.. osv. Jag och örjan orkar inte spela så mkt då det trots allt är ”semester” så har blivit lite beachen, poolen, shopping och sedan lite middagar och några drinks på kvällarna. Rikitgt soft!

Dock har det inte blivit så där sjukt mkt utflykter, även om vi var på väg till Florida för att lira golf och åka till everglades för att dra ut i träsket och snacka ltie med alla trevliga ormar  och alligatorer.. Men det blev aldrig av.. Men lär nog bli en hel del sådanna saker dom kommande 15 dagarna.

Småkollade lite på V75 startlistorna till helgen med och det såg ju spelvänligt ut måste jag säga.. han inte läsa på nåt sådär extra så om nån har nån kul ide så lämna gärna en kommentar. tror såklart stenhårt denna veckan igen på min ide från förra veckan Robin K som jag till 99% komer att spika, (galopperade ju bort sig förra veckan, men fick ändå en genomkörare där) tror att Fama currit bränner i guld den va favorit såg jag, tror Nurmos häst från bakspår har bästa chansen i det loppet, tyckte nästan att alla favoriter va chanslösa om jag ska vara ärlig, så kanske kan bli en ding för en gångs skull.. Hade ju behövts efter att man varit kall en mkt lång tid nu..

Nu blir det en film innan det ska sovas..

L8er!

W.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB