Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Still Miami..

av William Thorson

Ännu en dag i Miami..

Ska börja med att säga att det inte bara är trav och poker som tiltar mig, utan det känns som man blir ”bad beatad” i allt just nu. Började att skriva lite här för 20 minuter sedan och glömde att trycka ”ctrl+c” och såklart lyckades man komma åt nån knapp så allt försvann. Normale!!! Börjar innbilla mig att nån högre makt styr våra liv, och att dom garvar ihjäl sig varje gång man blir riverad mot nån tomte med 1 out lr 2.. eller när något annat stört händer.. 

OMFG GOD, nu hände det igen, men denna gången hade jag sparat första raderna, wtf is this? LOL! ”I feel steam coming out of my ears”

Iaf nu ska jag spara varenda mening så kanske jag tiltar ”dom högre makterna” lite grann iaf.. Dom kan suga helt enkelt!

Vaknade tidigt idag, hade ställt klockan på 07.00 för att ringa in travet, (13.00 svensk tid) men det hade varit bättre att väckarklockan (telefonen) inte fungerat, det hade sparat mig en del pengar. Men men.. spikade för 3e veckan i rad Robin K, som den här gången iaf gick felfritt (travade) men trots det var totalt usel från ledningen, kanske var han sjuk, kanske e han inte bättre än så och jag har bara överskattat kapaciten.. vad vet jag. Nästa gång kommer jag garanterat ta bort honom och då vinner han säkert till 10 ggr med ”halva upploppet”… Skulle inte förvåna mig..

Men men, detta är inte nån ”snyft historia” från min sida. Många som läser detta känner nog samma sak, iaf i vissa perioder, vad man än gör så ska nåt skit hända. Hamnar man all in i en poker pott mot nån ”sjuk fisk” som har 2 outs så självklart dyker det upp på river.. osv.. Det är såklart inget ovanligt men det tiltar än mkt när det händer ofta..

Funderar faktiskt på att dra den här ”%&/()=?=)(/()=” datorn över räcket från våning 30 som jag bor på. Den tiltar mig faktiskt sjukt mkt, liten och osmidig jävel!!! Måste som sagt köpa en ny, SNART!!

Men men.. finns nog ett par som läser detta som känner som mig, finns det en ända sten i världen så lyckad man trampa på den osv.. Men men.. hehe..

Nu hör till saken att i övrigt så är allt faktiskt bra, kom just från 4 timmar vid poolen och ett par program från ”P3 dokumäntär” som är mkt intresant.. Går att ladda ner nånstan men vettifan vart, va en kompis till tjejen och mig (Ida) som hade tankat ner till Ipod. Mkt intresant iaf..

Hade 2 hästar som startade förra veckan (Help och Jolie Girl) bägge blev 4a. Normalt sett så kanske man inte är nöjd med en 4e plats, men dom gick iaf helt ok bägge 2 och förhoppningsvis så kanske dom kan ta en seger nästa gång om det klaffar lite, i övrigt så är det ju en del av mina ”yngre” talanger?? som kommer ut detta året ska bli mkt spännande att se om någon kan bli bra eller inte.. Man hoppas ju såklart..

Skrev juh i någon blogg för nåt tag sen att jag inte kunde komma på  nån svensk som presterat särskilt bra i livesamanhang detta året, men kom nu på en jag hade glömt.. Och det är Michael tureniec .. han har juh faktiskt presterat riktigt bra i flertalet turneringar under året och fick även min röst i svenska röstningen till årets spelare etc.. Så nu har jag iaf rättat till det..

Nu finns det även klart vilka som är nominerade i alla kategorier i SPA, (Scandinavian poker awards) som hålls i Köpenhamn dagen innan dag 1A i Ept Köpenhamn, och eftersom jag inte minns alla så är det lika bra att jag bra att jag bara snor listan från Poker.se där jag själv läst det.. klipper in det nedan….

Årets livespelare

Norge:
Johnny Lodden
Trond Eidsvig
Henning Granstad

Sverige:

Christer Bjorin
Michael Turenic
Bengt Sonnert

Danmark:
Peter Eastgate
Jesper ‘Kipster’ Hougaard
Theo Jørgensen

Finland:
Patrik Antonius
Ilari Sahamies
Ilkka Koskinen

Årets onlinespelare

Norge:
Oerjan ‘pompen’ Holt
Stephan ‘delegator’ Kjaerstad
Dag Martin ‘DMMikkel’ Mikkelsen

Sverige:
Joel ‘Odonkor’ Nordkvist
Robert ‘gulkines’ Flink

Danmark:
Christoffer Egemo
Martin El-Kher
Anders ‘Sunra18’ Rath

Finland:
Patrik Antonius
Ilari Sahamies
Sami ”Larsluzak” Kelopuro

Årets nykomling

Norge:
Tarjei Forus
Erlend Melsom
Øyvind Efraimsen

Sverige:

Martin Jacobson
Gustav Ekerot
Viktor Blom

Danmark:
Jesper ‘Kipster’ Hougaard
Peter Eastgate
Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen

Finland:
Jens ”Jeans” Kyllönen
Toni ”Kpax” Ojala
Ilkka Koskinen
Tomi Nybäck


Bästa kvinnliga spelare

Norge:
Annette Obrestad
Katja Svendsen

Sverige:
Magdelena In de Betou
Lina Olofsson
Brigitta Johansson

Finland:
Johanna Pyysing
Minna Ritakorpi
Teresa Nousiainen


Årets prestation

Norge:
Johnny Lodden
Sverre Sundbø
Henning Granstad

Sverige:
Michael Turenic
Bengt Sonnert

Danmark:
Peter Eastgate
Jesper ‘Kipster’ Hougaard
Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen

Finland:

Patrik Antonius
Ilari Sahamies
Sami ”Larsluzak” Kelopuro

Sådär, stulet och klart…

”Ingen högoddsare att denna killen vinner 3 priser”

Peter Eastgate måste ju vara (jätte) favorit att ta hem 3 kategorier, årets nykomling, årets prestation och årets live spelare.. Årets onlinespelare lär i mina ögon stå mellan Ilarii ”ziigmund” Sahamies och Patrick Antonius..

”Dessa 2 finnar lär göra upp i kategorin årets onlinespelare”

Bästa kvinna tycker jag är svårt, antar att Anette är favorit i år igen, även Lina (Olofsson) är ju nominerad där men tror det blir svårt att plocka bort Annette från ”tronen”.. Jaja vi får se vad som händer.. Tycker det är mycket kul och bra att denna ”galan” finns iaf.. Man ska bli belönad och uppmärksammad när man gjort bra ifrån sig..

Nu blir det någon timmes vila för mig.. Solen har gjort mig utmattad, men börjar bli mkt solbränd iaf, det är alltid nice..

 

William.

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB