Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

På tåget till Köpenhamn..

av William Thorson

Tja igen! Nu sitter jag på tåget på väg till Köpenhamn, är väll nere om ca en timme, så det blir en snabbis till hotellet för att checka in och sedan iväg till nattklubben tror det va Lux men är inte säker på vad den hette, där prisutdelningarna i Scandinavian Poker Awards är.. Vet inte så där jätte mkt om själva eventet men det verkar som att Ilari Sahamies är nominerad från finland istället för Patrick Antonius så Ilari lär ta emot priset som årets onlinespelare, det finns nog inte nån som skulle lämna odds på det ens, det står i min bok i 1.00 att han får det när han lyckades få fler röster än Patrick i den finska delen. Visserligen tycker jag det är lite skumt för Patrick är i mina ögon en bättre spelare alaround än Ilari, även om jag såklart erkänner att jag tycker Ilari är en mkt duktig spelare med, men Patrick är i mina ögon bland dom bästa i världen både online och live, kanske den bästa tom.. På nätet måste jag nog säga att han är bäst! Live så är ju spelare som Daniel Negreanu och Phil Ivey bland annat tillsamans med Patrick dom bästa, skulle jag behöva ranka så hade jag satt 1. Phil Ivey. 2. Patrick Antonius. 3.Daniel Negreanu. 4. Delas mellan ett par spelare som jag tycker är riktigt bra Nam Lee/Tim Phan och JC Tran. Men det är väldigt svårt att ranka för det finns extremt många som jag skulle kunna fylla på 4e platsen med, och det är inte jättelångt upp till dom 3 i toppen heller, men för mig så är dom 3 dom bästa, iaf just nu..

I övrigt så lär väll inte Patrick få något pris då, inte som jag kan komma på iaf, även om jag personligen tycker att Patrick är en bättre spelare än Peter Eastgate så finns det inte att han inte ska vinna årets livespelare, det måste vara 100% vinner man inte årets live i Scandinavien efter att ha vunnit WSOP main event och sedan backat upp med ytterligare en vinst i en mindre turnering bla, så hur fan ska man då vinna. Peter Eastgate har imponerat stort på mig, och han är en mkt värdig vinnare såklart. Så det ska bli kul att få överlämna priset till honom. Även Annette Obrestad lär ju vinna bästa kvinna i år igen, fanns inga hot detta året och det skulle vara lika stor chans att någon annan vinner som att jag slår Tiger Woods i en runda golf med even handicap.

Nu är jag snart framme i köpenhamn så får stänga ner, men ska avsluta med att kommentera min fråga jag fått angående vad jag tycker om online spelaren BLOM90, och där blir mitt svar att jag vet faktiskt inte så mkt om honom, har bara hört talas om honom har aldrig spelat mot honom, han spelar på nån annan sajt. Men han måste ju såklart vara en duktig spelare, men det finns ett par som rushar som han gjort för att sedan gå på en down swings och sedan hör man inte mer om dom. Men min känsla är att han såklart är mkt duktig, kan inte säga så mkt mer då jag aldrig mött han eller sett honom spela, men man vinner inte så stora summor från så lite om man inte har ett bra game, men att hissa honom till skyarna vill jag nog inte göra innan jag sett han prestera live, och innan jag dessutom sett något av hans spel, så vi får lämna det med att han nog är en mkt duktig spelare, men att han fortfarande har mkt kvar att bevisa. Men helt klart kan det vara en kommande poker stjärna det ska jag inte säga emot..

//William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB