Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Laddning för Dortmund..

av William Thorson

Laddning för Dortmaise..

Skulle åkt idag egentligen men ändrade mig då det fanns ett bra alternativ att åka ner imorgon (tisdag) och kommer då fram ett par timmar innan turneringen börjar. Dortmund är inte ett av dem bättre stoppen ” i min bok” så valde att åka ner så sent som möjligt. Turneringsmässigt så är det ju en Ept med samma struktur som dom flesta, men är inget super fan av Tyskland och har även varit i Dortmund en gång tidigare, och det finns roligare ställen så att säga.

Har varit lite skrockfull tidigare och alltid velat spela dag 1b även om det normalt sett brukar vara ett lite tuffare startfält då, men har beslutat att det inte kan gå sämre än att åka ut dag 1 ändå, så kan lika gärna spela dag1a :p Dessutom så är det Championslegue på onsdag med supermatchen och revansh mötet Manchester United- Inter Milan. Så blir ju mycket bra med lite ledigt på onsdag så kan man se den matchen på nån sportsbar eller nåt sånt.

Ska inte måla upp några förväntningar här i bloggen, utan vi får se hur det går. Men känns iaf inte intresant att åka ut dag1 igen.

Blev ett par sessioner på Omaha borden i helgen, men hände inget särskilt vann några K först och tappa några k sen. Var ett par stora potter som jag var på fel sida av turen med, men så är det ju i Omaha, det är ofta stora potter och mycket drag ute. Annars har det varit fortsatt lugnt med spelet på nätet, och kommer nog chilla ett tag till. Måste få tillbaka vinnarinstingten och tålamodet fullt ut om jag ska börja köra mycket, och så känns det inte nu. Men så länge man inte spelar så mycket så kan man iaf inte förlora så mycket. Men tror jag kommer komma igång snart, blir ju i varje fall en hel del turnerings spel i början av April då SCOOP drar igång. Men tills dess blir det nog iaf skapligt lugnt.

Funderar på att dra igång och börja träna lite, men är ju så jävla lat. Nån som har nåt bra tips på hur man kan komma igång med nåt som inte är super jobbigt men ändå ger resultat eller nån som har ett nåt bra tips på hur man motiverar sig så är det välkommet.

I övrigt så finns det inte så mkt kul att berätta, för mig var det en lugn helg för ovanlighetens skull, och det var skönt faktiskt. Så kan nog bli att man tar några fler av den varan. Sen så startar min polle som jag skrivit om några gånger innan – Jolie Girl på Solvalla på onsdag. Verkar vara en mkt orutinerad kusk, men annars ett bra lopp. Får bli atglive från Dortmund när det går.

Nu ska jag iväg och dona lite. Sen blir det middag med syrran ikväll, och i säng tidigt så jag är pigg imorgon.

Skriver lite mer från Dortmaisen i veckan.

Out.

W.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB