Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

Snart dags att dra..

av William Thorson

Jaooo.. Då var det snart dags att dra..
Borde åkt idag egentligen, men pallade inte att mellanlanda så bestämde mig därför att åka tidigt lördag morgon och sedan spela direkt när man kommer fram.. Den melodin funkade ju i Dortmund så det blev ju lite enklare att köra på samma linje där med.

Lite sliten idag faktiskt, blev lite utgång med middag och grejer igår.. Så lite seg är man idag, blir nog perfekt så kommer man tidigt i säng idag och kan sova gott, måste ju upp redan vid 7 snåret imorgon. Som vanligt har man inte börjar packa ännu heller, kan inte minnas om jag någonsin i livet gjort det i tid.. Kommer väll stå här imorgon bitti super trött och inte ha packat klart som vanligt :p

Jaja. Ska bli grymt skönt att komma iväg till San Remo och Monte Carlo, sköna, softa uteserveringar, god mat, mkt fin turnering med ett stort gäng ”aborrar” : )

Efter Scoop har det inte lirats nånting på nätet, orkar inte med det, less på det fortfarande, och har ingen större motivation. Så det kommer inte bli många timmar som läggs där närmaste tiden heller. Nu är det full satsning på alla live turrar, och tror jag kommer fortsätta med det året ut. Är inte sugen på nätet som man var förr på samma sätt, lite mätt har jag blivit, såklart blir det säkert nån timme här och där och nån turre här och där.. Mätt och förlust trött kan man väl säga :p.. så nu slaskar man på trav osv istället.. (lol). Men imorgon är det dags, 7 rätt på ingång och förhoppningsvis en bra utdelning..

Ska försöka köra lite små updates under resan, hur flitigt det blir får jag se. Beror på hur mkt man är på rummet osv, men ska som sagt försöka uppdatera lite grann iaf..

Angående V75 så står jag nog fast helt vid mina 2 spikar, sen får vi se hur jag lägger upp resten. Kan väll bli joker eventuellt. Men har tappat bort min joker kod tror jag, och försökte få en ny för nån vecka sedan och mailade supporten, att jag behöver en ny kod snabbt så jag kan lämna in travet som var ett par timmar senare, Då får man svaret ”varför vill du ha en ny kod”? istället för att ge mig en kod lixom, så jag hade hunnit få in joker systemet i tid. Så blev tiltad på supporten och  pallar inte snacka med dom mer.. Får väll ta och leta igenom alla gamla datorer istället.

Sen snackade jag med ett par olika igår som hade läst storåkers artikel i Pokermagazine, och dom var förvånade att han inte nämnt tjafset som uppstod mellan oss, har själv inte läst den, men kan lova att om Storåkers trodde att han hade rätt i saken så hade det stått med iaf.. Men nu finns det inte ett tecken på att ta upp det, så han har nog insett va f-n han höll på med nu iaf. Alltid något. :p

Jaja, nu blir det lite solintag och en lunch på stan tror jag.

L8er.

William

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB