Williams pokerblogg

med William Thorson

Startsida / Inlägg

San Remo, ute ur Ept :(

av William Thorson

San Remo..

Blev riktigt sjuk under fredags kvällen, och det var inte roligt att flyga 3 timmar och sedan få sjukt lock för öronen som vägrade släppa, kom fram till hotellet i San Remo dryga timmen innan turneringen skulle börja och fick snabbt fundera igenom om jag skulle be dom flytta mig till dag 1b eller köra på och sedan bara ligga i sängen hela dagen efter och hoppas på att bli någorlunda frisk. Jag valde att spela..

Riktigt jobbigt var det bitvis, men Megan, Hilda och Lina fixade massa mediciner till mig och jag blev något piggare och kunde faktiskt spela utan att känna av det så jätte mkt, riktigt jobbigt kändes det dock att man behövde sitta nysa och dona framför alla på bordet hela tiden.. Men men..

Kändes riktigt bra och jag spelade lugnt och fint, fick tyvärr inga händer bara, fick en JJ där jag bara synade preflop då en raisat, har slutat slå om med just den handen då jag hatar att spela stora potter preflop med just JJ, floppen kom Q T 4 och efter att knappen betat och en i mitten synat så foldade jag, i övrigt hände det inte så mkt, jag tappade några 100 marker här och där, och förlorade sedan ett par händer där jag slagit upp preflop med TT och AK, TT blev dyr då det kom en låg flopp och motståndaren hade floppat set, jag kunde ha foldat på river, men jag valde efter mkt ”om och men” att syna. Jaja, ibland gör man dåliga beslut, men då jag spelat med honom innan och visste att han gillar att bluffa så kändes det rätt att syna även på river. Med facit i hand är det lätt, jaja…

Jag vinner sedan lite små potter så jag är tillbaka mellan 5-6k och nu kommer min sista hand för turneringen, 4 man limpar på min BB för 200 var, jag tittar ner i AK och höjer till 1250, (50 mer än potten) dom 2 första limparna foldar till knappen som ställer all in, smal blind foldar och det är tillbaka till mig, som såklart synar direkt för mina sista 5k, det är ju uppenbart att killen här har ett mellan per, eller ev AQ. Jag hoppas såklart att det ska vara AQ så man slipper en 50/50 men det är 9 9 han flippar över. Nåväl, kändes faktiskt som att man en gång i livet skulle få vinna en 50 50 men icke, kom en super kall flopp direkt, 8 5 4 med 3 hjärter, jag hade ingen hjärter och han hjärter 9. Lol, den floppen är nära så kallt det kan bli.. Turn river blankar och man är ute..

FAAAN! så sjukt bra turnering med nära 1200 deltagare, och mkt ”aborrar” ville verkligen gått långt i denna.. Så direkt när man kommit ur casinot, började man tänka: ”fan bytte jag inte till dag 1 b för”. bla bla.. Kunde inte sluta tänka på det. Sen dess har jag legat super sjuk på rummet, sov just 16 timmar, och har halva tiden varit super kall och frusen och andra halvan svettats, sjukt jobbigt. Börjar bli något bättre nu, men är fortfarande riktigt dålig, blir att ligga en dag till på rummet med diverse mediciner och hoppas det släpper, och sedan köra ett side event, då jag är riktigt spelsugen. Jag tror det var imorgon måndag dom hade ett bra side event, ska ta och kolla upp det…

W.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB