Williams pokerblogg

med William Thorson

Arkiv för May 2009

- Sida 1 av 1

SM snart..

av William Thorson

Tiden går onekligen fort, det närmar sig SM med stora steg, nu är det klart med biljetter osv. Vi åker från Göteborg på onsdag och stannar nog till måndag. Så det blir bara Main event för våran del, pallar inte vara i Tallin mer än nödvändigt även om det inte är några jätte fel på staden så är det väl inte världens roligaste plats.

Har ingen riktig koll på hur många som kommer att vara med i SM men skulle tippa runt en 250-300 spelare, jag kan va helt off men tror det är en okej gissning.

Så nu verkar planen för min del närmsta tiden bli lite klarare, efter SM blir det hem ett par dagar innan det bär av till Stockholm och Elitloppet över helgen, drar nog tillbaka hem På måndagen och stannar sedan hemma runt 2 veckor innan det är dags för Vegas, som jag sagt innan tycker jag att det är mkt tråkigt att dom lägger WSOP meatinget mitt i den svenska sommaren. Men då det är lågsäsong i Las Vegas då så vill dom få dit en massa folk just den perioden. Då blir det att prioritera lite för jag vill absolut inte gå miste om hela den svenska sommaren. Men en sak är klar hade den gått senare på året så hade jag åkt betydligt längre, för ett WSOP armband är något jag verkligen skulle vilja vinna. Va nära i Main Event 2006, men också i 5000$ World Championship of Limit holdem 2007 där jag var Chipleader med 3 kvar men slutade 3a. Men sålänge den ligger mitt upp i sommaren så blir det en kortare resa med största fokus på Main Event. Men ska kolla upp schemat ordentligt så jag bokar min resa så jag hinner med ett par fina events till iaf. Vet att det går en 10000 pot limit omaha som jag inte kommer att missa, sen är det även nån NL rebuy turre och en 5000 shorthanded Texas NL. Får uppdatera lite mer om det senare. Men detta året hoppas jag att det kan bli någon riktigt fin placering. Men som sagt man vet aldrig. Men jag känner att spelet sitter där igen och att jag är mer turnerings sugen än på mycket länge. Hoppas kunna prestera mkt bra även i SM.

Annars händer det inte så mkt, jag softar lite i Solen och laddar upp för alla resor som är planerade. Har en häst som startar idag och det är Day Tripper som startar på Kalmar, den är favorit i ett V65 lopp så ska bli kul att se om den kan duga där. Till imorgon har jag en som jag tror är stenklar och som jag kommer att spika på allt och det är Peter Untersteiners häst i V75:1 Sogo Benito tror jag den heter. Har lite känsla att jätte favoriten kommer att få stryk i guld och hoppas även att man kan sänka ett gäng andra favoriter och pricka in lite rätt, känns som att det är på tiden att man får lite ding på travet. Blir lätt för dyrt annars.

Det var dessutom nån ”dryg” jävel som skrev och kommenterade (på ett dåligt sätt) att han inte trodde det var jag som skrev krönikorna i aftonbladet för dom var så väl stavade och bra skrivna. Tog dock bort hans inlägg eftersom jag inte orkar med idioter, men kan tala om att självklart är det jag som skriver dom, men i en tryckt tidning är det väldigt noga att det inte är några stavfel och att grammatiken är helt rätt så det finns en kille som alltid rättar till några små stavfel etc. I bloggen orkar jag inte vara lika noggrann. Däremot är jag lite mer noggrann än innan så jag skummar igenom texten en gång för att hitta eventuella stavfel, ibland missar man dock några ändå, och det tycker jag inte är så noga. Som jag sagt innan är man så jävla noga och ska klaga på det hela tiden så rekommenderar jag att inte läsa min blogg överhuvud taget. Jag har inget intresse för dessa ”viktig pettrar” iaf. Jag varken är författare eller jobbar på National encyklpedin.. Inget jag har som mål att göra i framtiden heller, däremot så delar jag gärna med mig om delar av mitt liv, mitt pokerspelande och andra saker jag tycker är kul och intressant att skriva om..

Lycka till alla travspelare till imorgon. Säg till om ni har några klara..

William

Lite blandat.. Nytt störningsobjekt etc..

av William Thorson

Ibland förstår man inte mkt, vissa bolag känns som att dom drivs av så obegåvad ledning. Jag har ett nytt hat objekt och det är Telia. Okej Telia kanske är för stort för att bry sig om en specifik person men, sen jag bytte till Telia för kanske 8 månader sedan,(för att jag vill ha Iphonen som telia då var ända bolag som hade) så har jag 5 ggr fått medelandet: 80% av max beloppet på 5000 kr uppnåt. Detta är för den enkla anledningen att jag reser mkt och då kostar det väldigt mkt mer att ringa ut och även att ta emot samtal som dom flesta vet.

Då ringer jag upp Telia och förklarar situationen, och att dom kan kolla min historik som kund, jag har aldrig varit sen med en betalning etc. Så kan ni vara snälla och höja gränsen. För dessutom har dom 3 gånger spärrat min telefon så jag inte kan ringa ut eller smsa. Då får man som pokerspelare såklart svaret att man inte är en godkänd person genom deras kreditupplysning för att man inte har fast inkomst. Okej jag köper att dom måste ha vissa gränser, men för en som aldrig slarvar med betalningen etc så kan dom väll ha lite fingertopps känsla tänker jag, men icke. Nu fick jag samma medelande igen häromdagen. Man blir så sjukt trött bara. Det är ju inte så att om dom skulle ha en max gräns på tex 10 000 kr, så om jag en dag skulle välja att inte betala osv, att dom förlorar 10 000 kr. När jag ringer för 10 000 kr så kostar det väl Telia max några hundra kr om ens så mkt, kostar väll kanske inte mer än ett par kronor, så vad är det dom egentligen riskerar? Ingenting?! Så idiotiskt bara.

Istället får dom en sjukt missnöjd kund som kanske lägger snitt på 4-5000 i månaden att bara vilja byta bolag. Visst en person i tapp är ingenting för ett stort bolag som Telia, men börjar man tappa 10-20 100 kunder som lägger 40-50k om året så kanske det börjar kännas lite iaf.

Så det blir att byta så fort jag kan få loss min Iphone den saken är klar, Totalt hatar Telia. Telenor hade man aldrig detta krånglet med, trots att dom kunde göra samma kreditkoller. Nej Telia äcklar mig rakt ut, hoppas att dom tappar massvis med kunder :p

Fingertopps känsla är extremt viktigt, även i poker, den där lilla extra feelingen som kan avgöra om man gör en bra läggning eller en kall syn. Att pricka rätt i dessa lägen är en väldigt viktig del i Pokern.. En Pokerspelare som jag tycker har väldigt bra fingertopps känsla är Patrik Antonius, när man ser han spela så gör han ofta väldigt bra marginella syner, och även bra läggningar. Han leder väl ganska stort i denna ”Durr Challange” nu oxå har jag hört, det sägs på aftonbladet att siffran är runt 150 k men jag har hört någonstans att Patrik leder med 500 000$ just nu, om det inte ändrats igen sista dagen.

Så nu får Patrik ses som stor favorit, men ju mer Patrik kommer att ligga plus, ju mer har han chansen att vinna, för Durr kommer att va tvungen att chansa och bygga stora potter, och då kommer det att ”svinga” mycket mer än det gjort hitills, och att det inte bara blir dom 1.5M $ som Patrik får om han vinner utmaningen. Nu kan han även vinna ett par M$ extra på att Durr måste chansa. Såklart kan det ju vända till Durrs fördel igen, det är ju många händer kvar att spela, runt 60-70% om jag har fattat det rätt. Men ju mer Patrik är upp när det börjar dra ihop sig till dom sista 20% händerna, ju mer kommer han att kunna tvinga Durr till att bygga alla potter mkt större än vanligt och ”gambla” mer, vilket kommer göra Patrik till stor favorit att vinna väldigt mkt mer pengar än dessa 1.5$ som utmaningen innebär. Spännande blir det att se slutet helt klart.

Men jag förstår faktiskt inte hur Durr från början kan ge detta oddset till Patrik, att han skulle vara en stor favorit finns inte i mina ögon, jag hade rankat Patrik som favorit till jämna odds. Men nu är dealen att Patrik får betala 500k$ om han förlorar men Durr får betala 1500k$ om han förlorar alltså 3 gånger mer, det finns faktiskt inte.

Tror att mr Durr har lite väl stort ego och att han missräknat detta ganska stort. Ibland får man äta upp sitt ego, det ska gudarna veta. Sen ska jag tillägga att Durr även han  är en väldigt bra spelare, jag har blivit extremt imponerad av hans spel den senaste tiden, framförallt i High stakes Poker där jag tycker han spelar mkt bra. Men jag tycker att Patrik lika klart är klassen bättre som spelare. Det är som jag sagt i några tidigare bloggar, Patrik Och Phil Ivey är för mig dom 2 bästa pokerspelarna i världen. Att Patrik kommit dit såpass snabbt är mäkta imponerande faktiskt. Jag minns för ett par år sedan när han började spela, och vi spelade på Lad. Han satt och väntade på 10/20 limit holdem dag ut och dag in. Det är lite skillnad jämfört med idag. Då man ser han på nivåer som 500/1000 – 1000/2000 NL och PL. Men även blindar som 4000/8000 Limit. En viss skillnad mot 10/20 där man hitta han grindandes dygnet runt för några år sedan. Spik-rak kurva uppåt skulle man kunna kalla det.

Är det många läsare som ska till Tallin?

William

Klago Bloggen!

av William Thorson

Varit mkt saker som jag stört mig på i helgen…

Tex så bad jag en kompis om hjälp med en sak, jag vill spela Jaded vinnare i helgen och inte på totton utan på nån av nät-sajterna, där man kan få ett fast odds, ibland ligger dom snäppet högre och man påverkar heller inte oddset med sin bet om man spelar där. Iaf så bestämde jag mig att fixa in 20 000 kr på nån av sajterna som erbjuder trav, och valde då Expekt, då visar det säg att för att sätta in 20000 måste jag betala 500 kr. (2.5%). Asså det är ju rena löjan, vet inte varför jag inte har vetat om det innan men jag har inte spelat så mkt på siter som Expekt och Unibet som båda tar denna avgiften. Många av er som läser vet kanske redan om detta, men jag måste säga att det är HELT SJUKT. Hur kan spelare acceptera detta? Inte så att jag är snål och att 500 kr är hela världen, men att bli straffad för att man spelar på en sida är bara för mkt. Så mkt pengar som dessa sajter tjänar och så ska dom dra ut dom där sista kronorna, visst kortbolagen tar en avgift, ofta är den högre än 2.5%, men så mkt pengar som dessa bolag tjänar i rake, casinon och på sportsbetting så är det riktigt patetiskt i mina ögon. Vad jag inte förstår är varför folk accepterar detta, okej småspelaren i sig kanske inte tkr det är nån big deal om han sätter in 1000 kr och dom STJÄL 25 kronor, men ändå, det är en princip sak, tex Pokerstars eller dom andra stora pokersajterna tar inte denna avgift. Jaja.. Vad tycker ni? Är det okej? Vill man inte locka spelare att komma till sajten och istället nästan betala för att folk ska sätta in pengar? Med dessa bolag är det precis tvärtom, man bli straffad om man väljer någon av dessa sajter. Och får betala för en insättning. (LOL) Finns ingen logik alls i detta, inte i mina ögon iaf, kanske ni har en annan åsikt?

Till er som är travintreserade och följer atg live så kommer nästa utbrott och detta är fan värre, tror ni som är travintresserade iaf tkr likadant som mig, ni som hatar trav kan hoppa över detta stycket.

Iaf, idag söndag var det stortrav från Norge och Bjerke banan, lilla Elitloppshelgen kan man kalla det med Oslo Grand Prix som den största höjdpunken men även 12 andra riktigt fina lopp fanns på programmet. Vad gör då atg? Jo dom saxar sändningen med trav från Täby Galopp! LOL, helt jävla osant i mina ögon, tror inte det finns en kotte som vill se den skiten, jag kollade för säkerhets skull upp om det var nån omsättning i loppen på Täby, då om det nu var det så kunde man ju tro att det ändå fanns en eller 2 som verkligen ville se galopp skiten, men icke. Snitt omsättningen per lopp var ca 13 000 kronor att jämföra med ett snitt på kanske 400-500 000 i Bjerke loppen. Förmodligen så är den omsättningen bara från folk som är på plats på Täby, varför i hela världen ska vi travintresserade behöva stå ut med denna skiten och inte få se iprincip en ända värmning från Bjerke som hade en stor del av världseliten av hästar på plats. Asså det finns ingen som helst logik för detta, vilken jävla jubel idiot har tagit beslutet att man ska saxa en av årets största travdagar med totala skit lopp från galopp på Täby? Det är ju helt sinnessjukt. Man vill ju se kusk intervjuer efter loppen, seger deffilering värmningar etc. Speciellt en super dag som denna med travsport i absoluta världsklass, men icke, inte nog med Täby skiten som är total, total katastrof så lyckas dom även saxa in trav från Tingsryd, trav i absolut sämsta klass, med totala skit lopp som inte en kotte är intresserad av. Ett hån mot oss travintresserade som verkligen vill se värmingar etc.

Men det sitter väll nån jubelidiot på atg:s kontor som är delägare i nån skithäst på Täby och inte kan vara på plats, så han väljer att hela Sverige ska drabbas. Finns ingen annan logik jag kan komma på.

Jaja, nu är det som det är, men ett tips till atg är att man ska kunna välja bort saxbanorna om man vill, och då istället kan välja en bana (huvudbanan) där man kan få information värmingar etc, och inte behöva se 20 totalt värdelösa lopp som inte en jävel vill se ändå, det är ju bara att titta på omsättningen så ser man ju att inte en kotte vill se skiten. SKANDAL rent ut sagt. Nu lyckades dom göra denna superfina travdag till något som inte var något extra, dock var det riktigt fina lopp så man får väl glädjas åt det. Men inte mig emot att byta ut den avdelningen på atg som tar beslut mot en ny lite mer begåvad avdelning.

Ok, där va det ”färdig rytet” om det. Skulle vara kul och få lite kommentarer av er där ute om ni tycker likadant om det jag skrivit ovan eller om ni är av en annan åsikt. Kan inte tänka mig att det var många som satt bänkade för att titta på Täby loppen, eller som tycker att det är okej att betala 2.5% på pengar man sätter in på ett konto på nätet, okej att spelbolagen tar rake, det är en sak, men att man ska straffas för att man vill sätta in pengar är iaf i mina ögon bara FÖR SJUKT.

Blir en vecka till i Solen för mig innan det blir hemåt nästa måndag och direkt vidare till SM, ser faktiskt framemot att spela SM i år, även om jag fortfarande är av åsikten att SM måste bli extremt mkt bättre och mer genomtänkt, som ni som följt min blogg från början har sett mig skriva om förut.

Men ska bli trevligt att åka dit i år iaf, dock så lär ju stora delar av Svenska eliten utebli då prestigen i SM fortfarande är alldeles för låg. Men som sagt, jag är laddad och ska göra mitt bästa för att komma så långt som möjligt, och jag misstänker att även många av dom som läser detta kommer att vara på plats där med om drygt 10 dagar?!

Önskar er alla som tänkt att dra till Tallin lycka till. Tyvärr kan vi inte alla vinna, men det ska bli kul att ställa upp iaf.

Jaja detta var allt, och denna bloggen får jag döpa till Klago Bloggen..

Ha d allihop och lycka till med vad ni än gör.

William

Semester.. sedan SM..

av William Thorson

Hej!

Nu är Ept säsong 5 avslutad, och för min del blir det lite semester med tjejen nu och sedan bara hem och vända för att dra till SM i Tallin. Jag har väll bestämt mig till 99.9 % att det blir SM nu iaf, och det lutar åt att jag åker med brorsan och farsan. Kan bli riktigt kul..

Ept 5 för min del var väl helt okej, jag kom iaf till ännu ett finalbord, men innerst inne så är jag ändå lite besviken över säsongen som helhet, var kall i en mkt lång period, och jag hoppas faktiskt på bättre resultat till nästa säsong. Det är klart att man inte ska gnälla så mkt, när man kommer till ett finalbord som nu blev nummer 4a i ordningen för min del. Men jag tyckte att många event spelade jag kanske lite slarvigt och i en del hade jag även lite otur, så jag hoppas kunna hålla ihop spelet bättre till nästa säsong, och ska även försöka förbereda mig lite bättre för varje turnering. Dock var det mkt skönt att komma till finalbordet i High Roller Eventet, vilket gjorde avslutningen på säsong 5 extremt mycket skönare.

Nu blir det som sagt lite semester, vilket ska bli skönt, SM som jag nämnt ska bli kul det med, ska bli kul att åka på en resa med brorsan och farsan och jag hoppas nästan mer på att det går bra för dom än att jag själv skulle dinga. Efter SM blir det återigen bara hem en kortis för att byta färdriktning och denna gången mot Stockholm, det är elitloppet som vankas sista helgen i Maj. Efter det så ska jag iaf försöka få några veckor lugn och ro med svensk sommar, men man vet aldrig, jag är mycket dålig på att planera så det kan ju dyka upp ytterligare något. Sedan blir det iaf laddning för WSOP och framförallt main eventet, men kommer satsa på att hinna med ytterligare ett par turneringar, en lite större Omaha turnering plus några till… Återkommer mycket mer angående WSOP när det närmar sig i tiden..

Nu blir det en god lunch!!

Vamos ala playa!

William

Ute som 6a.

av William Thorson

Det blev en sjätte plats till slut.

Besviken kan jag inte alls vara då jag kom in på finalbordet med den absolut minsta stacken. Men lite tråkigt är det att falla på målsnöret igen måste jag säga. Man vill ju sätta pricken över i:et..

Lyckades dubbla upp tidigt, började i smallblind så jag visste att jag skulle behöve göra något dom närmsta 6-7 händerna, passade dom 3 första för att i hand 4a tror jag det va titta ner i TT seat 2 höjer upp och jag ställer all in, han synar mig efter en tids fundering med AT, vilket var en mkt skön hand att se, bordet blankar och jag dubblar upp, nu kändes det helt plöstligt ruggigt bra faktiskt. Men efter att jag fått lägga ner en hand efter att jag höjt upp, och sedan fått passa alla händer under 2 varv var jag nere på runt 150k igen och valde att ställa in med 7 8 i ruter för att inte blöda för mkt, tyvärr gick både small blind och big blind all in 77 på sb och QQ på bb, kändes ganska hopplöst och efter floppen A K Q med 2 spader var man död till splitt. Turn river kommer spader så 77 lyckas dra ut QQ mkt sjukt och vi åkte 2 st i samma hand men eftersom QQ killen hade mer chips än mig så fick han 5e priset och jag 6e.

Jaja, jag kunde ha foldat min hand preflop men efter som jag skulle ha bb nästa hand så valde jag att hoppas att det inte skulle finnas några stora händer ute. Jag spelar alltid för att vinna. Det gick inte denna gången men i det stora hela är jag jätte nöjd med min placering. Detta var trots allt ett av dom tuffaste startfälten som någonsin utspelats.

Nu blir det ett par timmar vid poolen för min del.

William

Final bord i Highroller eventet.

av William Thorson

Nu vart det precis klart. Vi spelade runt 2 timmar på 9 pers för att knäcka bubblan och komma in på det ”officiella” finalbordet.

Tyvärr var jag totalt totalt iskall med 9 kvar så jag ligger allra sist nu av dom 8 som är kvar.

Tony G var det som spräckte bubblan då han höjde upp med KK och en spelare ställde all in med AQ i klöver. Blankt bord så nu blir det vila och sedan startar det kl 12.00 imorgon (söndag) igen..

Hinner inte skriva så mkt om vad som hänt under dagen, kanske kan återkomma angående det sen. Men det har varit en mkt blandad dag av good beats och bad beats. Låg riktigt bra till ett tag med drygt 13 spelar kvar då jag kom upp i ca 500k, tyvärr klantade jag mig lite i en eller 2 potter och efter det har det bara varit totalt iskalla kort, sällan skådat så mkt dåliga händer så länge. Hoppas att det kan vända imorgon.

Jag har endast 132k just nu, men det kan vända fort. Ett par potter så kan man vara chipleader, och jag spelar såklart för att  vinna.

Dom flesta mest namnkunniga ramlade bort, och den mest namnkunniga som fortfarande är kvar är Tony G som oxå tillhör chipleaderna tillsamans med Team Pokerstars Pro Vanessa Russo.

Nu blir det strax sängen för min del.

Hej!

William

Monte Carlo, dag 1 i highroller eventet avklarat..

av William Thorson

Hej!

Idag blev det lite lir i den stora turneringen som spelas här i Monte Carlo. Visste inte om jag orkade spela egentligen men en kompis övertalade mig och köpte % så jag ställde upp iaf. En riktigt bra och rolig turnering där hela den absoluta världseliten ställde upp. Vi blev nyss klara med första dagen, 79 spelare ställde upp och nu är vi nere på 37 spelare. Avg är 109k ca och jag har 140k.

Startfältet var fullt med stjärnor. Det går att läsa och följa detta på Poker.se som live rapporterar. I startfältet ingick Phil Ivey, Daniel Negreanu, Gus Hansen vilka alla 3 är utslagna, jag var på samma bord som både Gus Hansen och Phil Ivey. Sedan kan man nämna spelare som Ilari ”Ziiigmund” Sahamies, Sami ”Lars Luzak” Kelepuro, Peter Eastgate, Ivan Demidov, Barry Greanstain, Chris Ferguson, Andy Bloch, Tony G, Elky, Daniel Alei (Chipleader), Juha Helpi, MIcheal Binger, Andrew feldman, Vanessa Russo, David ”Devilfish” Eliott, Per Ummer, John Juanda, Tomas Wahlross etc etc.. Helt klart en av dom mest stjärnspeckade turneringarna som någonsin spelats.

Mycket bra struktur 50000 i startmarker och 75 minuters nivåer är det som gäller. Imorgon är planen att det ska spelas ner till finalbord, och det hade varit ruggigt kul att vara med där. En bra bit kvar men chansen har man iaf. Är riktigt nöjd med mitt spel för dagen och hoppas kunna fortsätta spela på samma sätt imorgon.

Phil Ivey blev sent utslagen på mitt bord, och Phil som jag alltid rankar och fortfarande gör tillsammans med Patrik Antonius och någon till som världens bästa spelare, verkar ha svårt att koncentrera sig, på mitt bord höjde han upp 19 av 20 potter, och spelade itne alls bra faktiskt om jag ska vara ärlig. Okej killen är snuskigt rik, och det kanske är svårt att motivera sig även i en turnering som denna som för oss lite mer normala får anses som en mkt stor turnering. Han är ju van vid att spela om Miljontals dollar upp och ner varje dag, vare sig det gäller betting, cashgame eller casino games, dessutom är han delägare i fulltilt vilket gör honom snuskigt rik. Så jag kan förstå lite att han har svårt att motivera sig 100% , men det känns ändå lite tråkigt när man vet vilken otroligt bra spelare han är om han bara vill. Lite extra borde det ju kunnat motivera honom då han hade last longer bets med flertalet av spelarna i turneringen, och jag vet att han även had ”Cross book” med Ilari. Cross book innebär att två spelare betar mot varandra vem som kommer längst, men det gäller då även att komma in the money, vinner tex ilari och ivey åker ut så måste Ivey betala Ilari lika mkt som första priset eller hälften beroende på vilken deal man gjort.. Så det är inte småpengar ”gossarna” betar om. Nu vet jag inte exakt vad dom betat men jag skulle tro att dom kör 50% av turneringen. Det innebär att om Ilari vinner så är första priset i turren ca 720k euro, och då ska Ivey punga ut 360k euro till Ilari.

Nu vill jag låta det var osagt exakt vad dom betat om, det skulle kunna vara 20% också, men känner jag dessa killar rätt så är det nog lite mer än 20% som står på spel.

Hur som helst, det går att följa live rapporteringen på Poker.se imorgon för er som är intresserade. Jag ska lägga mig i tid nu så jag är riktigt laddar imorgon.

Här är en intervju från dagen gjord av Pokernews. (vet inte hur man gör länken ”klickbar” men vill nu kolla är det bara att klippa ut och klistra in) http://tv.pokernews.com/featured-videos/William+Thorson+Tries+On+Some+Shades/21842646001

Over and out.

William

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB